Zeekadetkorps Schiedam

202106 jaaractie zeekadetkorps schiedamKom aan boord! Zeekadetkorps Schiedam is voor iedereen van 10  t/m 24 jaar die echte avonturen willen beleven. Daarnaast leer je alle basis kennis die nodig is voor een nautische of een technische opleiding. Bij ons maak je kennis met watersporten zoals zeilen, roeien en motorboot varen. Leuk om te weten: we gaan ook regelmatig op kamp met andere Zeekadetkorpsen uit Nederland.

Waar vind je ons?
Wij zijn te vinden in de Wilhelminahaven achter zwembad Zuid in Schiedam. Dus kom eens langs en ervaar zelf hoe het is om op en rond het water bezig te zijn.

Wanneer?
Elke zaterdag (van 13:00 tot 17:00 uur) komen wij bij elkaar op ons opleidingsschip De Delfshaven, een spiksplinternieuw schip!
Wij zijn de leukste nautische jeugdvereniging van Schiedam en zijn op zoek naar nieuwe bemanningsleden! Laat jij je uitdagen? 


Actie: Ben jij 10 jaar en ouder? En heb jij altijd willen leren roeien, zeilen, motorboot varen en nog veel meer leuke dingen? Kom dan aan boord en krijg nu jouw eerste maand gratis ter waarde van 15 euro.

Interesse? Neem dan snel contact op via info@zkkschiedam.nl of kijk op onze Facebook-pagina.
Deze actie loopt tot: tot 31 december 2021
Waar: Westfrankelandsedijk 3A, 3115 HG Schiedam
Telefoonnummer: +31 (0) 6 43 08 66 23
Meer informatie: https://www.zkkschiedam.nl/

Terug naar het aanbod