De Vreemde Vogel

devreemdevogel seizoensactie

Speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar heeft De Vreemde vogel in Vlaardingen nu een Escape Room! Wie helpt Professor Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden? Jullie hebben 60 minuten de tijd, dus go go go! 

Al jarenlang woont Prof. Dr. Fügel op het terrein van De Vreemde Vogel. Hij is druk bezig om de met uitsterven bedreigde Di-Da-DoDo te redden. Er is slechts nog één vogel in leven en deze heeft haar laatste nest met eieren verstopt in het laboratorium van Prof. Dr. Fügel. Om er zeker van te zijn dat de unieke vogelsoort niet uitsterft, moeten haar eieren gevonden worden, zodat ze kunnen uitkomen en grootgebracht kunnen worden tot een nieuwe kolonie Di-Da-DoDo’s. Maar pas op, er zijn kapers op de kust voor deze zeldzame en dus kostbare eieren!  

Voor wie: gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd (tot +/-12 jaar). Per 2 kinderen minimaal 1 volwassene. Helaas niet geschikt voor kinderfeestjes. 
Minimumleeftijd: 6 jaar 
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers 
Ontsnappingspercentage: 95% (bij minimaal 2 volwassenen)  
Tijdsduur: max 60 minuten in de escaperoom 

Actie: € 7,50 korting op de toegang voor de Escape Room, de normale prijs is € 60,-. Alleen geldig wanneer je Komkids vermeldt bij de reservering.  
Momenteel biedt De Vreemde Vogel cadeaubonnen aan die kunnen worden ingewisseld als de maatregelen het weer toelaten. Op deze manier maakt u later alsnog gebruik van deze leuke actie.

Let op: deze actie wordt afgestemd op de geldende afspraken van het RIVM op dat moment. Dit om de veiligheid van klant en personeel te waarborgen.

Deze actie loopt tot:  31 december 2021
Waar: Van Baerlestraat 252, (voor navigatie Vossiusstraat 6), 3132 EK Vlaardingen
Telefoon: 010 341 50 25
Meer informatie: https://www.devreemdevogel.nl/escaperoomvlaardingen/ 
Openingstijden: Reserveren kan voor op een zaterdag, zondag of alle dagen in de schoolvakanties (regio Vlaardingen) voor de volgende tijden: 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Wil je reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@devreemdevogel.nl met de datum en tijd dat je wilt komen. 

Terug naar het aanbod