Fun Forest

20211001 seizoensactie funforestWist je dat er een geweldig avontuur te beleven is, vlak buiten het centrum van Rotterdam? Aan de rand van de Kralingse Plas vind je een heus klimbos. Klimmen, suppen of op expeditie gaan. Het kan allemaal!

  • Klimmen en klauteren in het Kralingse bos. In ons klimbos vind je uitdagingen voor jong en oud! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcours met bungee jump en vrije sprong!
  • Ben jij liever op het water dan in het bos? Huur een van onze SUP-boards of kano's en peddel alleen of met een groep de Kralingse Plas rond. 
  • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor een feestje in onze medium parcoursen, hier is het klimmen iets uitdagender en krijgen zij een uur langer de tijd om te klimmen.

Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti. Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals taarten, barbecues en borrels.

Actie: Scoor 10% korting op klimmen & watersport bij Fun Forest in Rotterdam. Gebruik de speciale kortingscode KOMKIDS10 als je online een uitje boekt via www.funforest.nl

Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 14 november 2021
Waar: Langepad 71, 3062 CJ Rotterdam
Meer informatie: www.funforest.nl