Glow Golf Schiedam

maandactie glowgolf

Kom het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter vieren bij Glow Golf Schiedam! Glow Golf is minigolf maar dan net even anders. Een leuke activiteit voor jong en oud. Een groot voordeel is dat je het spel binnen speelt en dus heel het jaar door kunt doen. Handig als jouw zoon of dochter een herfst- of winterkind is en buitenfeestjes lastig te organiseren zijn.

Het thema van Glow Golf Schiedam is World of Fantasy. Tijdens het rondje golf ontmoet je vliegende draken, vreemde wezens, reusachtig snoepgoed en allerlei fantasiefiguren. Maar let op, de golfbaan staat vol met vele hindernissen. Wie slaat er als eerste een hole in one?

Als je met minimaal 6 vriendjes en vriendinnetjes een feestje viert bij Glow Golf Schiedam dan is de jarige gratis! Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat je in het bezit bent van de KomKids Familiepas.

Actie: Bij een feestje met minimaal 6 kinderen is de jarige gratis! (Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat je in het bezit bent van een KomKids Familiepas.)

Deze actie loopt tot: 31 oktober 2019
Waar: Glow Golf Schiedam, Noorderweg 24, Schiedam
Telefoon: 010 - 2004498
E-mail: schiedam@glowgolf.nl
Meer informatie: www.glowgolf.nl/schiedam

Terug naar het aanbod