Kidz Specials 

2017 januari 11

Net moeder of vader geworden? Of op zoek naar een nieuwe garderobe voor je kind? Kom voor de leukste betaalbare baby- en kinderkleertjes langs bij Kidz Specials.

Kidz Specials is een baby- en kindermode speciaalzaak in hartje Schiedam. Ze hebben een ruime keuze aan prematuur-, baby- én kindermode vanaf maatje 44 tot en met maat 140. Leuke merken zoals Jubel, Sturdy, z8, Feetje, Dirkje en Blue Seven zijn te vinden in de winkel en daar komen dit voorjaar nog de merken 4president en Koko Noko bij. Behalve voor kleding kun je ook voor accessoires, zoals schoentjes, haaraccessoires en maillots, terecht bij KidZ Specials.

Fijn detail: prijzen bij Kidz Specials zijn altijd betaalbaar. Het motto is kindermode van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Als KomKids Familiepashouder ontvang je ook nog eens 15% kassakorting op de nieuwste collectie. Shoppen geblazen dus!

Actie: 10% kassakorting op de nieuwe collectie. Actie is niet geldig op sale-artikelen.
Let op: deze actie wordt afgestemd op de geldende afspraken van het RIVM op dat moment. Dit om de veiligheid van klant en personeel te waarborgen.


Deze actie loopt tot: 31 december 2021
Waar: Hoogstraat 50, 3111 HJ Schiedam
Meer informatie: www.kidzspecials.nl of www.facebook.com/kidzspecials

Openingstijden:
di t/m za: 10.00 – 17.00 uur.
do avond: 10.00 – 21.00 uur
koopzondag: 12.00 – 17.00 uur

Terug naar het aanbod