BEC Again

Becagian jaaractie

Voor exclusieve kinderkleding ben je welkom bij BEC Again in hartje centrum van Schiedam. De kinderkleding wordt door Beatrice Capelle gemaakt, in de winkel zelf. Van elk item worden er maximaal vijf stuks gemaakt. Het gaat dus echt om unieke kleding! De foto's in de webshop zijn dan ook richtlijnen. Zo kan de voering verschillen, of een andere opdruk gebruikt worden. Voor komende zomer is er een lijn ontwikkeld met de originele Vlisco stoffen uit Helmond. Deze stoffen hebben vaak vrolijke, kleurrijke patronen en zijn vooral in Afrika populair. Lekker opvallend voor in de zomermaanden dus!

Actie: Bij aankoop van twee stuks kinderkleding krijg je op het tweede kledingstuk 20% korting op vertoon van de KomKids Familiepas. De korting geldt voor het goedkoopste item.  

Oh en als je er toch bent! BEC Again maakt ookt Aniwalls. Dit zijn woonaccessoires, gemaakt met de lasersnijder, die superleuk staan in de baby of kinderkamer. Zowel de kleding als de muurdecoraties kunnen gepersonaliseerd worden op gewenste maat en kleur!  

Deze actie loopt tot:  31 december 2019
Waar: Hoogstraat 78, Schiedam
Meer informatie: https://www.becagain.nl/

Openingstijden: Woe t/m za: 10.00 - 17.00 uur  

Terug naar het aanbod