de Kleine Ambassade

FEB183

In iedere klas of groep zitten jongens en meisjes die minder goed meekomen. Zij gedragen zich anders of leren op een andere manier dan de meeste van hun groepsgenoten. Eén ding hebben deze kinderen met elkaar gemeen: aan de buitenkant is niet of nauwelijks te zien wat zij moeilijk vinden, laat staan dat duidelijk is welke hulp zij op school, bij de bso of thuis goed kunnen gebruiken. Wanneer hun omgeving meer kennis heeft over hun handleiding, helpt hen dat enorm. Toch is voor die handleiding vaak nog weinig aandacht. Daar wil de Kleine Ambassade met ‘Lekker belangrijk, samen in de klas’ verandering in brengen!

Na het succes van het boek Lekker belangrijk, is nu ook het bijdehandpakket verkrijgbaar: dat is het boek, een bijbehorend werkschrift en downloads waarmee jij thuis, op school of op de groep samen met kinderen aan de slag kunt met het ontdekken van ieders ‘handleiding’. Meer kennis over elkaar heeft een positief effect op de sfeer, gaat pesten tegen en zorgt ervoor dat alle kinderen zich veilig voelen in de groep.

De methode Lekker belangrijk is ontwikkeld door onderwijskundigen en kwam tot stand in samenwerking met verschillende ervaringsdeskundigen en professionals. Aan de hand van verhalen over verschillende kinderen krijgen kinderen én volwassenen meer inzicht in waarom sommige kinderen anders leren of zich anders gedragen dan anderen. Daarnaast zijn bij ieder hoofdstuk de ervaringen van (jong)volwassenen te lezen die hun handleiding stukje bij beetje hebben ontdekt.

Actie: KomKids Familiepas-houders bestellen het ‘bijdehandpakket’ bestaande uit het boek Lekker belangrijk, samen in de klas en het werkschrift voor € 17,95 (i.p.v. € 21,95)

Deze actie is geldig tot 31 december 2019
Waar: de Kleine Ambassade, Vijgensteeg 2 Schiedam
Meer informatie: https://www.dekleineambassade.nl/wat-we-doen/lekker-belangrijk
Bestellen via: post@dekleineambassade.nl o.v.v. ‘Familiepas-actie Lekker belangrijk’
Openingstijden:
Ma t/m vr: 08.30 – 17.00 uur

 Terug naar het aanbod