Lions Club Schiedam te Riviere 

dagactie filmgoededoel

De Lions Club Schiedam te Riviere organiseert op 10 maart een benefietfilmdag in het Wennekerpand om zich in te zetten voor Schiedamse kinderen die opgroeien in armoede. Kom ook een gezellige dag beleven met de leukste films! Zo draag je meteen je steentje bij voor stichting Net Niet Genoeg. Het doel van deze filmdag is namelijk om zo veel mogelijk geld in te zamelen, zodat de stichting minimaal 200 paar nieuwe kinderschoenen kan kopen. Elk kind verdient toch een fijn paar schoenen?

In Nederland en ook in Schiedam zijn er veel kinderen die samen met hun ouders op de armoedegrens leven. Om de gezinnen van deze kinderen te helpen is de stichting Net Niet Genoeg opgericht. Stichting Net Niet Genoeg zet zich in om alle inwoners in Schiedam die weinig te besteden hebben te ondersteunen. Dit doen zij vooral door kleding, woonaccessoires en speelgoed in te zamelen voor kinderen (en vaders en moeders) die deze spullen goed kunnen gebruiken.

De films:
11.00 uur Mary poppins returns


13.30 uur A star is born


16.00 uur the Favourite


Alle drie de films waren dit jaar genomineerd voor een Oscarnominatie en hebben uitstekenede IMDB-ratings.

Actie: voor € 4,50 naar de film in plaats van € 5,-. De opbrengst van de filmdag gaat naar stichting Net Niet Genoeg. De genoemde prijzen zijn de prijzen per film.

Deze actie loopt tot: zondag 10 maart 2019
Waar: Wennekerpand, Vijgensteeg 2, 3111PT Schiedam
Meer informatie: www.lionsteriviere.nl
Reserveren: in de KomKids Informatiewinkel (Gerrit Verboonstraat 15 in Schiedam-Centrum) op vertoon van de Familiepas en tegen contante betaling.

Terug naar het aanbod