Stedelijk Museum Schiedam

MRT4

Na een bezoek aan één van de tentoonstellingen in het Stedelijk Museum mag jouw kind helemaal zelf aan de slag in ’t Atelier. Onder begeleiding van een museumdocent leren ze alles over de verschillende materialen en de creatieve technieken die gebruikt worden door kunstenaars. Zo kunnen ze hun eigen creativiteit ontwikkelen en mogen ze aan de slag met hun eigen schilderij! Benieuwd geworden? Kijk snel hier voor meer informatie.

Enthousiast, maar eerst een keertje zo’n KunstKlasles ervaren? Dat kan ook. Meld jouw kind aan voor de gratis proefles op verschillende zaterdagen van 11.00-12.00 uur voor kinderen van 4-7 jaar en van 12.30-13.30 uur voor kinderen van 8-12 jaar. Aanmelden kan via info@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van gratis proefles en de datum.

P.S. Ook voor de papa’s en mama’s is er de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de KunstKlas voor volwassenen.

Iedere eerste zondag van de maand gratis rondleiding bij Slow Art Zondag

Kom samen cultuursnuiven in hét museum van Schiedam. Tijdens deze zondag gaan jullie met potlood en papier op avontuur door het museum. Je schrijft de eerste indruk op; zie jij hetzelfde als de andere bezoekers? Lees hier meer informatie

Actie: 10% korting op de serielessen van KunstKlas cursusjaar 2020.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2020
Waar: Stedelijk Museum Schiedam,
Meer informatie of aanmelden: info@stelijkmuseumschiedam.nl
Openingstijden: maandag gesloten. Dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Terug naar het aanbod