Expreszo koffie & thee

jaaractie expreszo

Theeleuten en koffie-genieters opgelet! Expreszo koffie & thee op de Hoogstraat in Schiedam nodigt jullie van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan de tearoom. Hier strijk je neer voor een heerlijk kopje koffie of thee met bijvoorbeeld een huisgemaakte Snicker brownie of een stukje ‘keek van de week’. Ook de scones met clotted cream (de échte uit Cornwall) en jam zijn een grote aanrader. Alleen wat drinken kan natuurlijk ook. Een ideale plek om bij te praten met vrienden of een tussenstop te maken met de kinderen tijdens het winkelen. Op vertoon van de KomKids Familiepas is de tweede ronde koffie of thee ook nog eens gratis. Lekker lang genieten dus!

Tip van de Familiepas-redactie: snuffel ook eens rond in de winkel. Je vindt er onder andere de heerlijkste theesmaken (mét de leukste namen). Ook voor de kinderen zit er gegarandeerd een favoriet tussen. Een goed alternatief voor limonade! De medewerkers van Expreszo adviseren je graag.

Actie: Toe aan tweede kop koffie of thee, dan schenkt Expreszo die gratis bij (let op: deze actie geldt voor het tweede kopje koffie per persoon)

Deze actie loopt tot: 31 december 2019
Waar: Expreszo koffie & thee, Hoogstraat 166
Meer informatie: www.exprezokoffieenthee.nl
Reserveren: 010 2731033

Openingstijden: 
di - za 09.30 tot 17.00 uur
let op: de tearoom is geopend tot 16.30 uur

Terug naar het aanbod