Villa Zebra

MRT3

Zijn jullie al eens in hét kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst in Rotterdam geweest?  Villa Zebra is een uniek, interactief museum en kunstlaboratorium waar kinderen van alle leeftijden zich urenlang kunnen vermaken.

Voor kinderen van 7 - 12 jaar is er nog tot 3 maart de tentoonstelling 'Ticket to de Toekomst'. Hoe zien we eruit in de toekomst? Wat voor kleding dragen we, hoe reizen we van de ene naar de andere plek en gebruiken we nog wel computers? Ontdek aan de hand van kunstwerken hoe wij ons zouden kunnen gedragen in de toekomst. Vervolgens laat je je ideeën de vrije loop in de workshop Toekomst Gasten.

Peuters en kleuters van 3 - 6 jaar kunnen op onderzoek uit in de interactieve speelkunstinstallatie ZELF!. Stap in de magische wereld van de Sprookjes Pop-up, spoel aan op Het Eiland of experimenteer in Het Laboratorium. Zoek een outfit voor je act uit en klim op het podium in Circus Gibra. Alles kan en alles mag! In de aansluitende workshop ga je zelf als kunstenaar aan de slag.  

Actie: op vertoon van de Komkidsfamiliepas is de toegang tot Villa Zebra slechts € 6,00 in plaats van € 8,00 (maximaal 4 personen per pas).

Deze actie loopt tot en met 31 december 2019
Waar: Villa Zebra, Stieltjesstraat 21, 3071 JV Rotterdam
Meer informatie: post@villazebra.nl of 010 241 1717

Openingstijden: 
wo, vrij en in het weekend: 12.00 tot 17.00 uur

In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag.

Terug naar het aanbod