Zeekadetkorps Schiedam

maandactie zeekadetten

Vindt jouw kind het leuk om kennis te maken met het nautische leven? Dan is hij bij het Zeekadetkorps Schiedam op de goede plek. Elke zaterdag komt het Zeekadetkorps tussen 13.00 en 17.00 uur bijeen op hun opleidingsschip ‘de Pontresina’ om jongens en meisjes vanaf 10 tot en met 24 jaar op een leuke en praktische manier kennis te laten maken met het zeeleven.
Op zo’n zaterdag zullen ze bezig zijn met watersporten zoals zeilen, roeien of motorboot varen, maar ook met het onderhouden en schoonmaken van een schip en het vergaren van nautische en technische basiskennis. Laden en lossen, stoeien met trossen, keten op het water en nog veel meer. Ook gaan de Zeekadetten regelmatig op kamp met andere Zeekadetkorpsen uit Nederland.

Het Zeekaderkorps heeft nu een leuke actie: alle kinderen vanaf 10 tot en met 24 jaar mogen de eerste 3 keer gratis meedoen. Hierna kost lid zijn maar €15,- per maand.

Wil jouw kind actief met het programma meedoen? Dan is het verzoek om ‘oude’ kleding, zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Bij slechter weer is warme kleding en regenkleding een goed idee. Alleen een dagje kijken of zomaar een uurtje mee doen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie even op de website van het Zeekadetkorps Schiedam.

Actie: alle kinderen van 10  tot en met 24 jaar mogen de eerste 3 keer gratis meedoen.

Deze actie loopt tot: 31 december 2019
Waar: Zeekadetkorps Schiedam, Westfrankelandsedijk 3a, 3115 HG Schiedam (achter Zwembad Zuid)
Tijden: elke zaterdag van 13.00 tot 17.00
Meer informatie: www.zkkschiedam.nl

Terug naar het aanbod