Dit jaar organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 2 t/m 8 oktober 'De Week van de Opvoeding'.Het thema is 'samen delen, samen weten’. Deze week zal in het teken staan van ontmoeten, uitwisselen van kennis, informatie en ervaringen over opvoeden. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, komen we dichter bij elkaar en door samen te delen, weten we meer.

Ouderbijeenkomst donderdag 5 oktober
Om hier invulling aan te geven organiseert KomKids een ouderbijeenkomst op donderdag 5 oktober 2023 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Op deze avond is het mogelijk om andere ouders te ontmoeten. Dit is de gelegenheid om op een gezellige ontspannen manier ervaringen uit te wisselen over opvoeden en allerlei zaken daaromheen.

Jullie worden ontvangen door Debby van den Bosch, Pedagogisch Begeleider en Monique Jansen, zij is Praktijkcoach VVE. Beiden zijn werkzaam bij het Pedagogisch Kenniscentrum van KomKids.

Locatie:
KomKids Advieswinkel - Nieuwe Passage 9 in Schiedam-Centrum. Dit is de winkelruimte tussen de Bristol en het Kruidvat op de benedenverdieping.

Benieuwd? 
We vinden het fijn om te weten wie er komt en vragen je daarom om vooraf aan te melden. Dat kan heel gemakkelijk door voor woensdag 4 oktober een e-mail te sturen naar: pedagogischkenniscentrum@komkids.nl
Logo Week van de Opvoeding 2022