komkids-nieuws-foto-BSO AlliantieKids
Gehuisvest in het gebouw "De Basis" van Turnvereniging Alliantie
Nijhoffplein 17
3123 NH Schiedam
Tel: 06-33951619
Email: alliantiekids@komkids.nl

Registratienummer LRK: 163663968

Locatiemanagers: Angela Kok  &  Debby v.d. Bosch
  2019 angelakok2019 debbyvdbosch

 

 

 

 


Wij bieden:

Buitenschoolse opvang

Lekker in de ringen zwaaien of trampoline springen? Het bijzondere aan AlliantieKids is dat onze kinderen de mogelijkheid krijgen om naast de gewone bso-uren, per week ook een uur te turnen.
Door onze samenwerking met turnvereniging Alliantie kunnen de kinderen namelijk meedoen met de reguliere turntrainingen. Hier heeft u als ouder veel profijt van: uw kind kan lekker sporten, wat heel goed is voor de ontwikkeling van de motoriek, en het scheelt u een hoop gehaast en regelwerk in uw drukke gezinsleven. Zo kunt u de tijd thuis met uw kind ten volste benutten. Wij zorgen voor het vervoer en u kunt uw kind aan het einde van de dag ophalen bij CCV Alliantie. Natuurlijk bent u als ouder van harte welkom om wat eerder in de turnles te komen kijken!

Uw kind wordt na school door onze pedagogisch medewerkers opgevangen in een volwaardige bso-ruimte, waar zij iets lekkers te eten en te drinken krijgen. Hierna begint de turnles. Maar spelen of knutselen mag natuurlijk ook. In de zaal boven de turnzaal worden namelijk ook nog andere activiteiten aan de kinderen aangeboden. Bovendien mogen de kinderen zelf meedenken over welke activiteiten zij hier het liefste willen doen.

Klik hier voor het pedagogisch beleid en de werkplannen van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO AlliantieKids, klik hier.

AlliantieKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.