komkids-nieuws-foto-AquaKids (in Zwembad Groenoord)
Prinses Beatrixlaan 2
3121 JN Schiedam
Tel: 06 - 28 96 85 99
E-mail: aquakids@komkids.nl
Registratienummer: 671161441

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang
Locatiemanager: Jacqueline Blok
2020 jacquelineblok


 


Je zwemdiploma halen tijdens de bso-tijden? KomKids maakt het mogelijk voor uw kind om tijdens opvangtijden naar zwemles te gaan. Kinderen van kindercentrum De Wensboom, Het Mirakel, Klinker, Violier en Bellefleur kunnen deelnemen. Dat biedt voor u als ouder veel voordelen: uw kind kan sporten als hij of zij nog lekker fit is en u heeft na uw werkdag minder geregel rondom het brengen naar het zwembad. Wij zorgen voor het vervoer en u kunt uw kind aan het einde van de dag ophalen bij het zwembad. Maar natuurlijk bent u als ouder ook van harte welkom om tijdens de zwemles te komen kijken.

Welkom bij BSO AquaKids
Zwembad Groenoord is onze thuisbasis.  
202006 aquakids entree
Als de kinderen uit school komen gaan zij als eerste naar de kleedkamers om zich om te kleden.
202006 aquakids kleedkamers
Als iedereen is omgekleed krijgen ze iets lekkers te eten en te drinken aangeboden in ons speciale KomKids-meubel. Een mooie plek om met kinderen in gesprek te gaan over hun dag of over andere onderwerpen dat hen bezighoudt.
202006 aquakids meubel
Hierna begint de zwemles.
2020 webstrijdbadAls de kinderen geen zwemles hebben zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals spelletjes, (buiten)spelen, knutselen of vrij zwemmen. Ook mogen de kinderen zelf meedenken over wat zij graag voor activiteiten willen doen.
2020 recreatiebad


Hebben jullie de lange interactieve glijbaan al gezien? Hier maken de kinderen met veel plezier gebruik van, wie glijdt als snelste van de glijbaan af?
2020 glijbaanIn de zomer maken wij ook gebruik van de mooie buitenruimte.
202006 aquakids buiten
Inschrijven
U kunt uw kind opgeven via FlexWeb, uw de digitale KomKids omgeving.  Ga via www.komkids.nl naar > Inloggen bij Mijn KomKids > Login met uw account en kies voor “Opvang” (linkermenu). Vervolgens kiest u voor “Uitbreiding van opvang aanvragen”. U kunt dan kiezen voor AquaKids. Er zijn maar een aantal plekken beschikbaar, dus soms is er een wachtlijst. U geeft uw kind op voor een volledig schooljaar, daarna dient uw kind opnieuw te worden ingeschreven. Tussentijds opzeggen, gedurende het schooljaar, is niet mogelijk.

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO AquaKids, klik hier.

AquaKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Groenoord.