Vanaf zondag 28 november gelden er algemene sluitingstijden tussen 17.00 en 05.00 uur voor o.a. sportlocaties (binnen en buiten) en niet essentiƫle dienstverlening. Een aantal van onze thema-locaties in de Buitenschoolse Opvang (BSO) zijn gevestigd in een sportlocatie of binnenspeeltuin. Gelukkig kunnen de meeste locaties na overleg met onze samenwerkingspartners gewoon open blijven, dat is natuurlijk goed nieuws!

Helaas geldt dat niet voor de locaties VVKS-Kids (Sportpark Willem Alexander), AquaKids (Zwembad-Groenoord) & AquaFun (Zwembad-Zuid).

Wat betekent dit voor de kinderen van AquaKids & AquaFun?
De tijden voor de zwemlessen zijn vervroegd. Betrokken ouders hebben hierover een bericht ontvangen van Optisport. Vanaf morgen (donderdag 2 december) kunnen de kinderen geen zwemles meer volgen via KomKids en is er geen opvang meer mogelijk in de zwembaden. Tot de Kerstvakantie worden zij op hun gebruikelijke stamlocatie opgevangen. De kosten voor de zwemlessen die door KomKids bij ouders in rekening zijn gebracht over de maand december worden gecrediteerd. U hoeft hiervoor niets te doen, deze worden automatisch teruggestort of verrekend.

Zwemlessen blijven volgen

Het blijft mogelijk om aan de zwemlessen deel te nemen. Ouders zijn dan zelf verantwoordelijk voor het halen en brengen. Goed om te weten: de kosten voor de zwemlessen moeten ter plaatse bij de kassa in het zwembad worden voldaan. Dit is een hoger bedrag dan u van KomKids doorberekend krijgt.

Wat betekent dit voor de kinderen van VVKS-Kids?
Er worden sinds deze week geen voetbaltrainingen meer gegeven bij VVKS. Alle kinderen worden daarom vanaf morgen (donderdag 2 december) tot de Kerstvakantie opgevangen op hun gebruikelijke stamlocatie.

In het kort:

Open

Gesloten tot
de Kerstvakantie

AlliantieKids

 

Beestenboel

 

DOKWRK

 

De Volkstuin

 

GreenKids

 

MaastuinKids

 
 

AquaKids

 

AquaFun

 

VVKS-Kids


BSO Harga is op dit moment nog gesloten. Als hier verandering in komt, ontvangen ouders hierover een bericht.

Wij begrijpen dat de aanvullende maatregelen ook voor u weer aanpassen is. Gezamenlijk pakken we ook deze uitdaging aan. Blijf op elkaar letten, haal dagelijks een frisse neus, houd afstand en blijf vooral gezond!

Met hartelijke groet,
Mede namens het corona-regieteam
Angela Kok & Dolinda Buurma