komkids-nieuws-foto-Harreweg 10-12 (gevestigd in het Natuur en Milieu Educatiecentrum)
(Adres voor GPS: Noordeinde, parkeer thv nr 27 en ga te voet verder naar het NME)
3124 KB Schiedam
Tel: 06 – 34 65 72 85
E-mail: greenkids@komkids.nl
Registratienummer: 757973589

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang (naschools)Locatiemanagers: Angela Kok, Debby v.d. Bosch & Jacqueline Blok
2019 angelakok2019 debbyvdbosch2020 jacquelineblok


 

 

 

 

 


Vogels spotten, slootdiertjes onderzoeken of als een imker meer leren over bijen en honing. En wat dacht u van huttenbouwen in de Speelpolder of ravotten in de Natuurspeeltuin? Het is een kleine greep uit de activiteiten waarmee kinderen aan de slag gaan in en rondom onze Natuur en Milieu-bso GreenKids. 

Onze KomKids thema-bso heeft een eigen ruimte in het Natuur en Milieu Educatiecentrum (NME-centrum) aan de Harreweg. Na schooltijd kan uw kind hier heerlijk ontspannen en op onderzoek uitgaan. Onze pedagogisch medewerkers nemen uw zoon of dochter mee op ontdekkings- en belevingstocht door de prachtige natuur van Schiedam. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijkheden en materialen die het NME-centrum en omgeving ons biedt!

NME HarrewegKlik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO GreenKids, klik hier.

GreenKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.