komkids-nieuws-foto-

Even voorstellen
Locatiemanager Soraya van Dalen
20230102 sorayavandalen 

 

 

 
Onze Pedagogisch Begeleider is Franka Fortuin

Contactgegevens
Baarnhoeve 2 
3137 RL Vlaardingen
E-mail: hoeksteenkids@komkids.nl

Telefoon:
Gele sterren (0-4 jr): 06-13308773
Blauwe wolkjes (babygroep): 06-13313921
Peuterspeelzaal & Buitenschoolse opvang: 06-83571519

 • Registratienummer BSO: 109171433
 • Registratienummer HDO & PSZ: 307855752 

Over Kindcentrum HoeksteenKids 
Leuk nieuws! We zijn sinds kort verhuisd naar een nieuwe locatie. Dit geeft eveneens ruimte voor een spiksplinternieuwe groep geheel in het teken van de Hele Dagopvang. Een groep voor kinderen van 0-4 jaar waarbij ook nog eens ruimte is voor een babygroep.  

Wij bieden:

 • Buitenschoolse Opvang (voor- en naschools) voor kinderen van kbs De Hoeksteen
 • Hele Dagopvang 
 • Vakantieopvang
 • Peuterspeelzaal

De nieuwe locatie geeft veel ruimte en vooral heerlijk veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats waar de kinderen elke dag een frisse neus kunnen halen. En willen we op pad? Dan hebben we in de wijk genoeg mogelijkheden: van leuke speeltuinen tot een kinderboerderij op loopafstand.  

Kindcentrum HoeksteenKids biedt opvang aan voor kinderen van 0-13 jaar en daarmee ook de mogelijkheid om van jongs af aan te beginnen bij KomKids en door te groeien totdat ze klaar zijn voor de middelbare school. We werken nauw samen met KBS De Hoeksteen en stimuleren kinderen om écht hun talenten te ontdekken. Een plek waar ze groot kunnen worden en ontdekken wie ze willen zijn.  

Voor jongsten van de kinderopvang en peuterspeelzaal zijn er bovendien mooie ruimten met verschillende speelhoeken en een eigen speelterrein. Hier kunnen zij in alle rust en veiligheid de wereld verkennen. Vanzelfsprekend onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. 

Momenteel werken we keihard aan de vormgeving en uitstraling onze nieuwe locatie. We hebben wel alvast een kleine sfeerimpressie van de VKV / Peuterspeelzaal. Binnenkort laten we het prachtige gebouw zien waar alle kinderen genieten van de gezamenlijke faciliteiten.  

20201125 foto hoeksteenkids vkv

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem gerust contact op! Meer informatie over het inschrijven bij KomKids vindt u via deze link.  

Buitenschoolse Opvang (BSO) 
Kinderen van 4-12 jaar die les volgen op KBS De Hoeksteen kunnen na schooltijd gebruik maken van de BSO. Samen met de Pedagogisch Medewerkers lopen de kinderen naar onze dichtbijgelegen locatie. Een plek waar van alles mogelijk is. Van sport- en spelactiviteiten op het voetbalveld tot heuse theatervoorstellingen op het daarvoor bestemde podium. Ook worden tijdens speciale themaweken samen met de kinderen ontdekt wat ze nog meer kunnen en leuk vinden. 

Hele Dagopvang (HDO)
De HDO geeft kinderen 0 tot 4 jaar op een uitdagende manier de mogelijkheid zichzelf ontwikkelen door middel van thema's en leeftijdsgerichte activiteiten. Onze Pedagogisch Medewerkers leveren echt een bijdrage in de opvoeding van kinderen tot personen die met plezier zichzelf en hun eigen talenten te ontwikkelen. Ze leren spelenderwijs dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving, verantwoordelijkheid te nemen en respect te hebben voor andere kinderen en andere meningen.  

Verkort Kinderopvang met VVE 
Bij de VKV Verkorte Kinderopvang met VVE (voorheen peuterspeelzaal) bieden wij opvang aan voor kinderen van 2,5 – 4 jaar. Onze Pedagogisch Medewerkers werken met het met VVE-programma Startblokken en richten de ruimte telkens opnieuw in aan de hand van thema’s. Hierdoor worden kinderen continu  uitgedaagd om op ontdekking te gaan en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. 

Meer weten over KomKids Kinderopvang? Leest u hier verder.

Praktische informatie

 • Klik hier voor het pedagogisch beleid en de werkplannen van KomKids.
 • Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van HoeksteenKids, klik hier.
  In het centrum gebonden pedagogisch beleid staan ook de openingstijden van HoeksteenKids vermeld per opvangsoort.
 • HoeksteenKids BSO en PSZ/HDO zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier voor de BSO en klik hier voor de PSZ/HDO.  Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

  Sociale kaart
  De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Vlaardingen-Holy.

  Website Opgroeien in Vlaardingen
  2019 logoopgroeieninvlaardingenJe woont in Vlaardingen en je hebt kinderen in de leeftijd van 0-6. Dan wil je alles weten wat nodig is om je kind zo goed mogelijk te begeleiden. Dan kun je terecht op de site van www.opgroeieninvlaardingen.nl.

  Je vindt hier video's die leuk zijn om te bekijken én je misschien wat verder kunnen helpen. Video's met goede praktische informatie en met video's die misschien wel gaan over jouw opvoedingsvraag. Kortom: video's waar je ideeën van opdoet. Naast video's vind je ook betrouwbare links van de Vlaardingse organisaties. Links die je kunnen verwijzen naar de juiste plek op de juiste site om je zo goed mogelijk verder te helpen.