Wij hebben een geschikte kandidaat gevonden, reageren is helaas niet meer mogelijk.

Groei zelf en laat anderen groeien!

Wie zijn wij?
KomKids is de actiefste kinderopvangorganisatie binnen Schiedam en omgeving. Wij bieden hele dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse-, ADV en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 35 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Daarnaast bieden we een ruim aanbod verrassende activiteiten in een samenwerking met organisaties als de Bibliotheek, sportclubs, Irado en diverse andere lokale organisaties.

Meer dan 350 collega's werken mee aan het succes van KomKids Kinderopvang. In een positieve bedrijfscultuur; daar staan we voor. Daarmee bereiken we dat we uitstekende kinderopvang leveren en hebben we als doel om van kinderen en ouders, échte fans van KomKids te maken.

Medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien. KomKids is decentraal georganiseerd: veel beslissingen worden op locatieniveau genomen. Elke locatie is zelfstandig en kan daardoor makkelijk inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Wat ga je doen?
Als HRM Specialist bij KomKids kun jij het verschil maken in de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je geeft leiding aan de medewerkers P&O en ondersteunt hen in hun ontwikkeling. Jij weet wat er speelt binnen onze organisatie en bent  het aanspreekpunt op het gebied van personeelsbeleid. Je bent een stevige sparringpartner en vraagbaak voor directie en locatiemanagers waarbij de focus op het dagelijkse HR werk ligt. Je adviseert over de toepassing van het HR-beleid en – instrumenten en past deze ook in de dagelijkse praktijk toe. Daarnaast volg je HR-trends op de voet om de organisatie te blijven voeden met adviezen die vooruitstrevend en tegelijkertijd pragmatisch zijn. Je bent een gesprekspartner die kan overtuigen en zich thuis voelt in een snel ontwikkelende kinderopvangorganisatie. Naast bovenvermelde taken ontwikkel en implementeer je het HR-beleid. Je bent in staat om richting en sturing te geven aan het team bij het  verder professionaliseren van de afdeling.

Wat breng je mee?
- Je hebt brede HR-ervaring en weet pro-actief en ad-hocsignalen vanuit de organisatie te vertalen naar concrete HR-projecten;
- Ervaring met leidinggeven aan een team;
- Je bent in staat om een HR-jaarplan op te stellen en te implementeert; je bespreekt de voortgang in het MT;
- Zorgt voor optimaal ondersteunende HR-processen en -systemen;
- Adviseert en ondersteunt leidinggevenden van de locaties op HR-gebied;
- Bedenkt slimme HR-oplossingen om KomKids iedere dag beter te laten zijn;

Wat vragen we van jou?
- Afgeronde relevante opleiding op P&O-gebied op minimaal HBO-niveau, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
- Ervaring in een soortgelijke functie;
- Affiniteit met de kinderopvangsector;
- Affiniteit met gedigitaliseerde processen.

Wat biedt KomKids?
- Een ontzettend leuke baan in de KomKids-familie.
- Een functie voor 16-20 uur per week.
- Gratis zonnepanelen.

Waar ga je werken?
Je werkplek is in onze Informatiewinkel, Gerrit Verboonstraat, in Schiedam-Centrum. In de kleurrijke kantoortuin werken de diverse stafafdelingen nauw samen. Ouders, kinderen, samenwerkingspartners en collega’s komen om allerlei redenen de Informatiewinkel bezoeken. Kijk dan ook niet vreemd op als er ineens een nieuwsgierige peuter naast je bureau staat die vraagt wat je aan het doen bent.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Reageer dan snel.
Reageren is helaas niet meer mogelijk. 

Het kunnen overleggen van een geldige VOG, die wij in het kinderopvang register kunnen koppelen, een referentiecheck en het maken van een competentiescan maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Ik zie jullie sollicitaties met plezier tegemoet!
Yde Dragstra
Directeur/Bestuurder KomKids Kinderopvang

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.