komkids-nieuws-foto-

IKC ’t Palet
Gedempte Biersloot 3b
3131 HJ Vlaardingen
E: palet@komkids.nl

Telefoonnummers:
PSZ: 010 - 303 37 41
HDO: 010 - 303 37 42
BSO: 010 - 303 37 45

Registratienummers:
Hele Dagopvang en Peuterspeelzaal: 206137515
Buitenschoolse Opvang: 224823085

Locatiemanager: Marriena Ackon
2018 MarrienaAckonWij bieden:
Hele dagopvang
Buitenschoolse opvang voor kinderen van IKC 't Palet
Vakantieopvang
Peuterspeelzaal


IKC ’t Palet biedt kinderopvang en onderwijs aan in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In het gebouw "Stadsleven" bevindt zich een Integraal Kind Centrum (IKC) voor opvang en onderwijs van 0-13 jarigen. IKC 't Palet is 52 weken per jaar geopend van 7.30-18.30 uur.

De centrale ligging, midden in het centrum van Vlaardingen, maakt het IKC makkelijk bereikbaar voor de omliggende wijken. IKC 't Palet biedt hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanuit de hele dagopvang/ peuterspeelzaal werken we aan een doorgaande lijn naar de basisschool. De allerjongste kinderen kunnen in een kindvriendelijke omgeving hun eerste stapjes binnen het IKC zetten. 

Klik hier
 voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 0-4 jaar van IKC 't Palet, klik hier
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO van IKC 't Palet, klik hier.

IKC 't Palet is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Klik hier voor de HDO en PSZ en klik hier voor de BSO. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Vlaardingen-Centrum.

Website Opgroeien in Vlaardingen
2019 logoopgroeieninvlaardingenJe woont in Vlaardingen en je hebt kinderen in de leeftijd van 0-6. Dan wil je alles weten wat nodig is om je kind zo goed mogelijk te begeleiden. Dan kun je terecht op de site van www.opgroeieninvlaardingen.nl.

Je vindt hier video's die leuk zijn om te bekijken én je misschien wat verder kunnen helpen. Video's met goede praktische informatie en met video's die misschien wel gaan over jouw opvoedingsvraag. Kortom: video's waar je ideeën van opdoet. Naast video's vind je ook betrouwbare links van de Vlaardingse organisaties. Links die je kunnen verwijzen naar de juiste plek op de juiste site om je zo goed mogelijk verder te helpen.