Vakantieprogramma BSO Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop 2019
De vakanties van Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop lopen niet gelijk aan elkaar, de vakantie-programma's zijn daarom per week verschillend.
In de week van 22 t/m 26 april hebben de kinderen KlipKids en Kaleidoscoop vakantie.
In de week van 29 april t/m 3 mei hebben alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop vakantie. Klik hier voor het programma van deze week.
In de week van 6 t/m 10 mei hebben de kinderen van BSO Kekt vakantie. Klik hier voor het programma. 
2019 meivakantie


Programma BSO Kekt voorjaarsvakantie 2019
In de voorjaarsvakantie komen alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop samen in Kindcentrum Kekt.
2019 KektProgrammaVoorjaarsvakantie


Vakantieprogramma Kidslocaties 30 april t/m 11 mei 2018

201803 meivakantie
De programma's voor de meivakantie zijn bekend, we gaan veel naar buiten om Schiedam en omgeving te ontdekken! Gaan jullie mee? 
Klik op de locaties voor het complete programma. Inschrijven voor de vakantie kan via de pedagogisch medewerkers van jullie eigen locatie.Kindcentrum Blink (was voorheen Het Talent, Schiedam - Nieuwland)
Kindcentrum Willibrordus (was voorheen GorzenKids - Dwarstraat 2, Schiedam – Zuid) wegens interne verschuivingen zal de vakantieopvang voortaan plaats vinden op onze gezellige locatie kindcentrum Willibrordus. De locatie ZiezoKids vervalt hiermee in ons structurele vakantie aanbod. Mocht u toch behoefte hebben om bij ZiezoKids vakantie af te nemen dan kan dit intern geregeld worden. Er zullen alleen geen pedagogische medewerkers van de Kidslocaties daar aanwezig zijn.
PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties BSO.
De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma.

Jaarplanning Kaleidoscoop Campus 2018
Wanneer zijn wij vrij? Wat doen we tijdens Modderdag? Check regelmatig onze jaarplanning en kom niet voor verrassingen te staan!

Vanaf 1 januari 2018
201712 KaleidoscoopCampus