Zaterdag 6 oktober 2018 van 11.00 tot 14.30 uurKennisdag overzichtsite
De Kennis- en Familiedag vindt dit jaar plaats in Plantage Park, tegenover de KomKids Informatiewinkel aan de Gerrit Verboonstraat 15 Schiedam-Centrum. Het is een actieve dag vol informatie, gezelligheid en creativiteit waar (toekomstige) ouders, opvoeders, kinderen en belangstellenden van harte welkom zijn!  De toegang en activiteiten zijn gratis.

Officiële dagopening 11.00 uur
Wees er op tijd bij, want tijdens de opening kunnen jullie o.a. genieten van spetterende optreden van Ballet- en Dansstudio Schiedam.

(Sport)clinics
Kinderen en volwassenen kunnen deelnemen diverse sportieve en creactieve clinics. Klik hier voor een overzicht.

Kennisbijeenkomsten voor volwassenen
Er worden diverse kennisbijeenkomsten georganiseerd over kinderen en opvoeding. Klik hier voor een overzicht. 

Er is opvang voor kinderen t/m 12 jaar aanwezig. Zo zullen er verschillende activiteiten worden aangeboden en staan er voldoende knutselavonturen voor ze klaar! Dit natuurlijk allemaal onder leiding van zeer ervaren en betrokken pedagogisch medewerkers! Je kunt je zoon/dochter hier, kosteloos, met een gerust hart en veel plezier achter laten om zelf een van de kennisbijeenkomsten te bezoeken! 

Aanmelden voor de gratis kennisbijeenkomsten en sportclinics
Inschrijven voor de kennisbijeenkomsten en de sportclinics kan vooraf door een e-mail te sturen naar: advieswinkel@komkids.nl
Vermeld je naam en de betreffende kennisbijeenkomst/clinic. Je ontvangt dan een bevestigingsmail en daarmee ben je verzekerd van een plaats in de betreffende kennisbijeenkomst /clinic. Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar helaas vol = vol.

Ouder & Kind activiteiten
Daag je ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen uit om mee te doen aan de ‘KomKids Familie Spelen’! Wie van jullie maakt de grootste zeepbellen en wie is het snelste met zaklopen? Er wordt ook op diverse manieren voorgelezen, kom samen luisteren naar de leukste en spannendste boeken van dit moment. En hebben jullie het al gehoord, Gruffalo is zoek! De geruchten gaan dat Gruffalo zich verstopt heeft in het Plantage Park, zoeken jullie mee?

Kennismarkt
KomKids werkt met een groot aantal organisaties samen om zoveel mogelijk leuke en interessante activiteiten voor kinderen en ouders te organiseren in Schiedam en directe omgeving. Maak vandaag kennis met deze kind- en ouder vriendelijke partners:
- Taalplein - Boekenboom
- Centrum voor Jeugd en Gezin Schiedam
- Mom in Balance
- WOT Zuid
- Pedagogisch Kenniscentrum
- KomKids Webwinkel
- Anoa Brand
- Sparta

2018 posterKennisdag