Even voorstellen
Onze Locatiemanager Brenda van Buuren (l) 
& Tijdelijke Locatiemanager Demelza Liekendiek (r)komkids-nieuws-foto8
2019 BrendavanBuuren2019 demelzaliekendiek 

Locatiemanager Chantal Stuij

Onze Pedagogisch Begeleider is Debby van den Bosch

Contactgegevens 
Eduard van Beinumlaan 66 
3122 TL Schiedam 
tel: 010 - 471 81 00 of 010 - 471 88 74 
e-mail: bellefleur@komkids.nl 

 • Registratienummer HDO: 954770626 

Wij bieden: 

 • Hele dagopvang 

Hele dagopvang  
Bellefleur is een rustpunt in de wijk. Het kindcentrum is kleinschalig en toegankelijk waardoor iedereen elkaar kent. In de huiselijke omgeving nemen we echt de tijd voor de kinderen en stimuleren we zijn of haar ontwikkeling optimaal. Leuk om te weten: Bellefleur heeft misschien wel de grootste tuin van alle KomKids-locaties. U snapt het al, we zijn dan ook veel buiten om samen met kinderen van alles te ontdekken. De kinderen kunnen er klimmen, klauteren en tijdens het buitenspelen hun grenzen verleggen.  
 
Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem gerust contact op! Meer informatie over het inschrijven bij KomKids vindt u via deze link
Meer weten over KomKids Kinderopvang? Leest u hier verder. Nieuwsgierig naar wat we de afgelopen tijd hebben gedaan? Klik op het nieuwsitem bovenaan deze pagina en kijk mee! 

Praktische informatie 

 • Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids. 
 • Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van Bellefleur, klik hier
 • Bellefleur is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen. 
   
  Sociale kaart 
  De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Groenoord.

  Wij werken samen met:
  Loep is een Integraal Kindcentrum (IKC) in wording, dat wil zeggen kinderen kunnen tot 13 jaar bij Loep terecht voor (flexibele) opvang, onderwijs en ontspanning. Samen met KomKids zorgt Loep ervoor dat baby’s, peuters en basisschoolleerlingen het onderwijs én de zorg krijgen die zij nodig hebben. Alles onder één dak. Uw kind voelt zich veilig en vertrouwd, de overgang naar de basisschool verloopt soepel, we bieden een doorgaande pedagogische lijn en u kunt erop vertrouwen dat uw kind gedurende de gehele dag in goede handen is. Kennis en sport zijn hier binnen twee belangrijke pijlers. Voor meer informatie kijkt u op www.loepschiedam.nl of op de Facebookpagina: Loep Schiedam.