komkids-nieuws-foto-Buijs Ballotsingel 108A
3112 JH Schiedam
Tel: 010 - 437 32 33
e-mail: kekt@komkids.nl

Registratienummer HDO - VKV: 349667421
Registratienummer BSO: 823857414

Locatiemanager: Hans Breeman
2019 hansbreeman

Wij bieden:
Hele dagopvang
Buitenschoolse opvang voor kinderen van obs De Singel (Singel 5 - Galileïstraat 86 - Buys Ballotsingel 108)
Verkorte Kinderopvang met VVE

Welkom bij Kindercentrum Kekt


Wie bij Kekt binnenstapt, voelt zich meteen thuis. Zowel de kinderen als hun ouders. Ons kindercentrum is een afspiegeling van de wijk en daar zijn wij bijzonder trots op. Alle culturen komen bij elkaar, iedereen is welkom. Een unieke mogelijkheid om van en met elkaar veel te leren.

Kinderen die om 7.00 uur binnenkomen, krijgen een lekker ontbijt. Voor u als ouder staat er een kop koffie klaar, om gezellig bij ons op te drinken of mee te nemen voor onderweg. Om de dag kan uw kind `s middags lekker een warme maaltijd mee eten.

We zijn trots op onze ruime locatie. In de speelhal kunnen alle kinderen heerlijk samen spelen. Ook hebben we een uitdagende 3+ruimte, voor de oudere peuters. We zijn heel trots op ons buitenterras, waar we samen met de kinderen de plantjes laten groeien en bloeien. Heerlijk toch om tijdens het buitenspelen even een aardbeitje te plukken of even te ruiken aan de bloemen die je zelf hebt geplant?

Ook tijdens de bso-uren is er bij Kekt genoeg te doen. Uw kind kan altijd kiezen uit een aanbod van gevarieerde workshops en thema-activiteiten.

Klik hier voor het pedagogisch beleid en de werkplannen van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 0-1 jaar van Kekt, klik hier
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 1-4 jaar van Kekt, klik hier
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO van Kekt, klik hier.

Kekt HDO, VKV en BSO zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Klik hier voor de HDO en VKV, klik hier voor de BSO. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Oost.