komkids-nieuws-fotoGesitueerd in De Machinist
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam
Tel: 010 - 2210320
E-mail: dekleinemachinist@komkids.nl
Registratienummer: 150519047

Locatiemanager: Geert van Thull
2018 GeertvThull

Wij bieden:

Hele dagopvang van 07:30 tot 18:30 uur

Ons kleurrijke kindercentrum De Kleine Machinist bevindt zich in De Machinist: het oude Scheepvaart- en Transportcollege, nu een dynamisch ontmoetingscentrum en bedrijfsverzamelgebouw op het Coolhaveneiland (Delfshaven) in Rotterdam. We maken volop gebruik van de mogelijkheden die deze locatie ons biedt: zo kan uw kind filmkijken in de filmzaal, dansen in de danszaal en verzorgt het restaurant van De Machinist dagelijks een heerlijke, verse en gezonde warme maaltijd.

We zijn veel buiten en gaan regelmatig op pad. Direct aan ons kindercentrum ligt het Kleine Avonturenpark: een speelplaats met uitzicht op de voorbijvarende schepen waar de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Zo ongeveer naast de deur liggen de Parksluizen en op loopafstand bevindt zich het Euromastpark. Daarnaast gaan we er zoveel mogelijk op uit met de bolderkar of bakfiets. Naar de bibliotheek met de kinderen, naar een echt atelier om mee te doen aan een peuterkunstproject, naar de kinderboerderij, de nieuwste speelplek en nog veel meer!

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 0-1 jaar van De Kleine Machinist, klik hier
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 1-4 jaar van De Kleine Machinist, klik hier.

De Kleine Machinist is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Rotterdam-Delfshaven.