komkids-nieuws-foto-Hele dagopvang:
Schoolstraat 3
3116 HJ Schiedam
tel: 010-4264006

Buitenschoolse Opvang en
Verkorte Kinderopvang met VVE:
Nieuwe Haven 101
3116 AB Schiedam
tel: 010-4736614

email: dok@komkids.nl
Twitter: www.twitter.com/Komkids_dok

LRK-nummers:
HDO: 344592170
BSO: 633433482
VKV: 279800228

Locatiemanager: Nanny Ham
2018 NannyWij bieden:
Hele dagopvang
Buitenschoolse opvang (voor- en naschools) voor kinderen van rkbs St. Jozefschool
Vakantieopvang
Verkorte Kinderopvang met VVE = VKV

Kindercentrum Dok is kleurrijk, ruim en heeft een heerlijke binnentuin. Door het open karakter van ons centrum kunnen kinderen bij elkaar buurten en zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee willen doen. Iedereen kent elkaar. Uw kind hoeft daarom maar één keer te wennen bij Dok om er vervolgens tot het einde van de basisschool met veel plezier en vertrouwen naartoe te gaan.

Bij Dok heeft uw kind zowel binnen als buiten ontelbare mogelijkheden om op avontuur te gaan. We bieden veel verschillende (leeftijdsgerichte) activiteiten aan: bijvoorbeeld knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen en veel buiten spelen zowel in de eigen buitenruimte als buiten het kindcentrum.

Door de goede samenwerking met de Sint Jozefschool kan uw kind daar op 4-jarige leeftijd goed voorbereid naartoe. Uw kind kan dan gebruik blijven maken van onze buitenschoolse opvang: een leuke vrijetijdsbesteding met veel leeftijdsgerichte activiteiten, zoals de knutselclub op woensdagmiddag. Om de bso zo uitdagend mogelijk te houden, overleggen we regelmatig met onze kinderraad. Daar ontstaan vaak de beste ideeën. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat deze, tot zover mogelijk, worden uitgevoerd.

Kindercentrum Dok is gunstig gelegen, tegen het centrum van Schiedam aan. Parkeren is gratis.

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 0-1 jaar van Dok, klik hier.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid 1-4 jaar van Dok, klik hier.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO van Dok, klik hier.

DOK – HDO, BSO & VKV zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Voor de HDO klik hierklik hier voor de BSO en klik hier voor de VKV. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Zuid/Centrum.