komkids-nieuws-foto-Even voostellen
Onze Locatiemanagers Danielle van Oosten (l) en Suzanne van Meeteren (r)
DaniellevOosten kader komkids20200227 suzannevanmeeteren 

Locatiespecialist Klein IKC: Tamara van der Ven

Onze Pedagogisch Begeleider is Mireille Groenewegen

Contactgegevens
Bernardus IJzerdraadsingel 1
3123 CC Schiedam
Tel: 06-48277489
Email: kindcentrumklinker@komkids.nl

Registratienummer BSO: 501810973
Registratienummer VKV: 322762443

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang voor kinderen bs De Klinker
Vakantieopvang
Verkorte Kinderopvang met VVE = VKV
Verkorte Kinderopvang met VVE met opvang tot 5,5 uur per dag

Wij werken samen met:
Welkom bij de Openbare Daltonbasisschool De Klinker-Schiedam
De Klinker is een moderne basisschool voor Daltononderwijs waar kinderen met plezier naar toe gaan. Op De Klinker bieden wij o.a. gedegen taal-, lees- en rekenonderwijs en schenken extra aandacht aan de ontwikkeling van de zelfstandigheid van het individuele kind en het samenwerken tussen kinderen. Aan de hand van taken leren kinderen hun werk te plannen en uit te voeren. Deze taken zijn afgestemd op de mogelijkheden en leerstijlen van de kinderen. Zo krijgen zij eigen verantwoordelijkheid voor hun werk, en daar zijn ze trots op. Kijk voor meer info over bs De Klinker op: www.klinkerschiedam.nl 

2020 voorkantschool


Welkom bij kindcentrum Klinker
Groep: Verkorte Kinderopvang met VVE (voorheen peuterspeelzaal)

Leeftijd: 2,5 tot 4 jaar
Geopend: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Bij VKV de Klinker wordt gewerkt met de methodiek Startblokken. Wij werken ontwikkelingsgericht en kindvolgend. Dit zie je terug in ons aanbod, wij werken met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van het kind.

De standaard openingstijd van de VKV is 4 uur per dag. Het is op deze locatie ook mogelijk om 5,5 uur per dag af te nemen. Deze uitbreiding is voor peuters zonder indicatie van wie ouders werk en zorg combineren. Deze groep ouders kan gebruik maken van kinderopvangtoeslag. De VKV-locatie is 4 dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag), 40 weken per jaar geopend, dus er hoeft niet betaald te worden voor dagen in de schoolvakanties. Toch opvang nodig in de schoolvakanties? Dan kan er uitgeweken worden naar de hele dagopvang. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Service & Advies 010-4493200.

2020 klinker vkv site
2020 klinker vkv 3 site

Groep: BSO Woudhoek - locatie Klinker
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Geopend: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Tijdens de BSO mogen de kinderen kiezen wat ze graag willen doen; buiten spelen, gymmen, spelen in de speelhoeken, meedoen aan een workshop of gewoon lekker chillen in de chillhoek? Het kan allemaal!
2020 klinker bso site


Op de gang zijn diverse speelhoeken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
2020 klinker hal gang site


Op de verschillende buitenpleinen staan een divers aanbod van uitdagende speeltoestellen. Hou je van voetballen? Dan ben je vast dol op de voetbalkooi. Liever klimmen en klauteren? Dat kan natuurlijk ook!
2020 klinker buiten site

Klik hier
 voor het pedagogisch beleid en de werkplannen van KomKids.
Voor het centrum gebonden beleid van kindcentrum Klinker, klik hier.

Kindcentrum Klinker (BSO) is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Ook VKV Klinker is geregistreerd, klik hier.  Voor Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.