Let op! Inschrijvingen Kidsbouwdorp niet ontvangen.

17 juli 2019

2018 Kidsbouwdorp profielfoto!Let op dit is een belangrijk bericht voor deelnemers Kidsbouwdorp!

Na meerdere meldingen van ouders hebben we geconstateerd dat de inschrijvingen via www.kidsbouwdorp.nl niet binnenkomen. Helaas kunnen we de inschrijvingen niet achterhalen. Het goede nieuws: we hebben het gefixt. Wil je meedoen aan Kidsbouwdorp? Schrijf je (opnieuw) in via http://www.kidsbouwdorp.nl/inschrijven ! 

Heb je vragen? Gewoon vragen! Stuur een e-mail naar info@kidsbouwdorp.nl

Flexkids krijgt een update!

11 juli 2019

Flexapp updateFlexkids wordt in een nieuw jasje gestoken. De update is binnenkort beschikbaar in verschillende appstores. Naast de vernieuwde uitstraling vind je het menu nu ook terug in de balk onderaan en in een uitklapmenu aan de rechterzijde. Deze zijn bedoeld om de app fijner te laten werken op telefoons met een groter beeldscherm. 

 

Lees meer...

Nieuw: website Opgroeien in Vlaardingen

09 juli 2019

2019 logoopgroeieninvlaardingenDe digitale informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. 

Op woensdagmiddag 10 juli lanceert wethouder Jacky Silos rond 15:00 uur tijdens het Aanzet Festival de website opgroeieninvlaardingen.nl. Dé nieuwe digitale informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. Met leuke vlogs van ouders, informatie en advies van deskundigen, activiteiten en links naar organisaties die helpen met de opvoeding, ontwikkeling, opvang, onderwijs, gezondheid en zorg voor kind(eren) in Vlaardingen.

Lees meer...