201901 kind stapel boekenWij gunnen alle kinderen #Leesplezier.
Daarom hebben wij in samenwerking met de Voedselbank Schiedam een mooie actie bedacht!

Binnen KomKids vinden wij het #Leesplezier van kinderen erg belangrijk. Binnen onze locaties besteden wij hier veel aandacht aan en de afgelopen jaren zijn diverse medewerkers geschoold in verschillende projecten als bijvoorbeeld interactief voorlezen. Daarnaast hebben we in 2018 op maar liefst 12 KomKids locaties een kinderzwerfboekenstation geopend. Deze stations zijn een enorm succes en de kinderen verslinden de boeken achter elkaar.

Nu gunnen wij de andere kinderen in Schiedam en omstreken, die bijvoorbeeld geen gebruik maken van opvang bij KomKids, natuurlijk ook al het goede van boeken. Daarom hebben wij in samenwerking met de Voedselbank Schiedam een mooie actie bedacht!

Boeken voor de Voedselbank Schiedam
We willen graag voor elk kind van de Voedselbank een boek brengen. Dit houdt in dat we ruim 100 boeken in verschillende leeftijdscategorie├źn nodig hebben waar de kinderen dan zelf het meest aansprekende verhaal voor hen uit kunnen kiezen. Dit kunnen prentenboeken zijn, maar ook verhalende boeken of boeken zonder tekst of stripboeken.

We willen jullie dus vragen met ons mee te sparen en zo te zorgen dat er een mooie collectie bij de Voedselbank binnen is in de week van de Nationale Voorleesdagen 2019 (van 23 januari t/m 2 februari). Breng de kinderboeken die je niet meer leest, naar KomKids & Ko of naar de KomKids Informatiewinkel. De boeken die niet gebruikt worden voor de Voedselbank zullen natuurlijk een mooi plekje krijgen in een van de stations, zodat die ook hun waarde behouden.

Wat?           Kinderboeken die je niet meer leest
Wanneer?  Inleveren kan tot uiterlijk woensdag 16 januari 2019
Waar?         KomKids & Ko - Passage 17
                     KomKids Informatiewinkel - Gerrit Verboonstraat 15
                     beide in Schiedam-Centrum


201901 Leesplezier