20200121 stakingsdagen extra opvangOp donderdag 30 en vrijdag 31 januari vindt er een landelijke staking plaats voor zowel het primair als voortgezet onderwijs. Hierdoor kan het zijn dat de basisschool van uw kind staakt. Daarmee ontstaat ook de kwestie: waar kunnen de kinderen van 4-13 jaar heen tijdens deze dagen? Naar KomKids Kinderopvang!

KomKids bezorgt kinderen elke dag een nieuw avontuur 
Ook tijdens de stakingsdagen 30 & 31 januari 

Hoewel we het belangrijk vinden dat onze collega’s kunnen vechten voor hun vak, vinden we ook belangrijk dat de kinderen een leuke dag hebben. Bij KomKids zijn we er simpelweg voor de kinderen. Daarom bundelen onze Pedagogisch Medewerkers tijdens de 2 stakingsdagen de krachten om een speciaal programma aan te bieden met het thema ‘sport en bewegen’. 

Op een aantal KomKids-locaties worden verschillende sportieve activiteiten gegeven. Het programma is in te zien via Jibbie, het inschrijfprogramma. Zie kopje ‘Hoe schrijf ik mijn kind in?’ voor meer informatie.  

Voor wie? 
Voor alle KomKids-locaties met Buitenschoolse opvang. Ook voor kinderen die niet bij KomKids BSO afnemen. De reguliere BSO gaat gewoon door, dus kinderen waarvan hun meester of juf niet staakt worden ook gewoon opgevangen.  

Waar? 
Bij BSO Harga, Sportpark Willem-Alexander, Zwembad Groenoord en BSO Beestenboel vinden de activiteiten plaats. Omdat het allemaal net wat anders is dan normaal, is het brengen en ophalen ook even wat anders. Je wordt door jouw ouders gebracht en opgehaald bij de locatie die gebonden is aan de activiteit waarvoor je bent ingeschreven via Jibbie. 

Met uitzondering van: 

  • Spetterpret: start je bij Bellefleur en word je door jouw ouders opgehaald bij het Zwembad Groenoord. 
  • Speelparadijs de Beestenboel: start je bij PaletKids in Vlaardingen Holy en word je door jouw ouders opgehaald bij het Speelparadijs de Beestenboel. 

Tip! Doe sportieve kleding aan en neem sportschoenen mee zonder zwarte zolen.  

Hoe schrijf ik mijn kind in? 
Inschrijven voor deze dagen kan via Jibbie. Inschrijven gaat ook net als bij SummerKids:  

  • Kies voor 'inschrijven' 
  • Klik op de gele button 'FLEXKIDS' en login met je eigen KomKids-inloggegevens voor het ouderportaal; 
  • Voeg de gewenste activiteiten aan je winkelmand toe en klik op inschrijven;  
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail. 

Inschrijven kan met behulp van deze link: https://komkids.jibbie.nl/activiteiten 

• Inschrijven voor donderdag 30 januari kan tot en met woensdag 18.00 uur
• Inschrijven voor vrijdag 31 januari kan tot en met donderdag 18.00 uur 

Wat zijn de kosten? 
Een studiedag is 10,5 uur van 07:30 - 18:00 uur. Neem je op die dag reeds voor- en/of naschoolse opvang af? Dan worden deze uren in mindering gebracht van de factuur voor de studiedag. 
 
Ben je nog geen KomKids-ouder, dan kan je ook gebruik maken van onze opvang tijdens de stakingsdagen. Neem contact op met één van onze Service Specialisten Tevreden KomKids-ouders via 010 - 449 32 00.  

Tekort aan Pedagogisch Medewerkers 
Wist u dat het tekort aan Pedagogisch Medewerkers in de kinderopvang groter is dan het lerarentekort? Daarom is 9 januari de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ van start gegaan. De campagne van het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang heeft als doel nieuwe medewerkers aan te trekken én de huidige pedagogisch medewerkers te behouden. Staatssecretaris Tamara van Ark benoemt als vertegenwoordiger van het kabinet nadrukkelijk dat kinderopvang van groot belang is voor de gehele samenleving. 
 
Met werken in de kinderopvang kun je echt het verschil maken voor een kind. Onze collega’s doen dit elke dag weer met veel plezier en toewijding. Ben je benieuwd of werken in de kinderopvang ook iets voor jou is? Bekijk www.kinderopvangdankzijjou.nl voor meer informatie.  

Heeft u nog vragen over ons aanbod of de inschrijving. Neem gerust contact op met één van onze Service Specialisten Tevreden KomKids-ouders via 010 - 449 32 00. Zij zijn alle werkdagen van 08.30 – 18.00 uur telefonisch beschikbaar.