hoeraaHoe ging het ook alweer, inloggen op Jibbie? Om activiteiten voor SummerKids, hét BSO-zomervakantieprogramma* van KomKids, uit te kiezen maken we gebruik van het online boekingsprogramma Jibbie. Ga naar: https://komkids.jibbie.nl/ > klik op 'Inschrijven'.

* Voor de kinderen van de BSO-locaties uit Schiedam & Vlaardingen.

Alle ouders moeten éénmalig een nieuw wachtwoord aanvragen om te kunnen inloggen op Jibbie. Kies daarvoor ‘wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. U ontvangt dan per mail een nieuwe activatielink om een wachtwoord aan te maken voor Jibbie.
20220609 inlog jibbie ww herstel

Goed om te weten!

    • De activatielink in de mail om een nieuw wachtwoord aan te maken is 60 minuten geldig. Als het u niet lukt om binnen 60 minuten een nieuw wachtwoord aan te maken en is de link verlopen, dan gaat u weer naar https://komkids.jibbie.nl/login en vraagt u opnieuw een wachtwoord aan.
    • Achter de schermen worden uw gegevens automatisch gekoppeld aan het ouderportaal, daar hoeft u verder niets voor te doen. Heeft u al voor 1 juni activiteiten uitgekozen dan kunt u deze terugzien in Jibbie.

Nieuwe sluitingsdatum > Tot wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven voor SummerKids?
Omdat het vanaf 1 juni niet meer mogelijk was om in te loggen op Jibbie is de uiterste aanmelddatum voor SummerKids verlengd t/m vrijdag 17 juni 2021.

Volgeboekt?
Op 9 mei is de inschrijving gestart voor SummerKids. Het was super om te zien dat er direct veel activiteiten werden geboekt! Bij een groot aantal activiteiten/uitstapjes moeten we rekening houden met een maximale groepsgrootte. Wanneer dit maximum is bereikt, is het niet meer mogelijk om voor deze activiteit te kiezen. Er worden elke dag diverse activiteiten aangeboden, dus als het niet meer mogelijk is om bijvoorbeeld naar De Efteling te gaan, zijn er altijd nog andere activiteiten om uit te kiezen.