20200121 kinderopvangwerktdankzijjouWist u dat het tekort aan Pedagogisch Medewerkers in de kinderopvang groter is dan het lerarentekort? Daarom is 9 januari de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ van start gegaan.

Dankzij jou! Bij KomKids ontdekken kinderen (0 tot 13 jaar) elke dag een beetje meer. Dankzij jou worden kinderen geïnspireerd en gestimuleerd om zelf op avontuur te gaan. Van je eigen sokken uittrekken, nieuwe danspasjes leren tot échte robots bouwen.De campagne van het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang heeft als doel nieuwe medewerkers aan te trekken én de huidige pedagogisch medewerkers te behouden. Staatssecretaris Tamara van Ark benoemt als vertegenwoordiger van het kabinet nadrukkelijk dat kinderopvang van groot belang is voor de gehele samenleving.

Met werken in de kinderopvang kun je echt het verschil maken voor een kind. Onze collega’s doen dit elke dag weer met veel plezier en toewijding. Doe nu de test op www.kinderopvangdankzijjou.nl en ontdek wat jij kunt betekenen voor de kinderopvang of check onze vacatures!


20200122werktdankzijjou