2017 SmileDe KomKids tarieven voor de hele dagopvang en de buitenschoolse opvang voor 2018 zijn bekend. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de opvang en het welzijn van uw kinderen.

Met deze waarden als uitgangspunt is het ons gelukt om binnen de maximum uurprijs te blijven waar u vergoeding (toeslag) over kunt krijgen.

Zo hebben wij ook voor 2018 het aantal uren die per dag worden doorberekend voor de hele dagopvang in Schiedam en Vlaardingen op 10,5 uur kunnen houden. Wanneer u behoefte heeft aan meer uren opvang dan blijft het mogelijk om deze extra, tegen hetzelfde tarief, af te nemen.

Ook de buitenschoolse opvang tarieven blijven binnen de maximum uurprijs en u beslist nog steeds zelf of u gebruik maakt van de vakantieopvang of een deel daarvan. Ook voor deze flexibiliteit berekenen wij geen tariefverhoging aan u door, dit in tegenstelling tot onze collega-organisaties. De hoge kwaliteit en het ruime aanbod blijven zoals u dat van ons gewend bent. Wat de tarieven voor u precies zijn, is afhankelijk van de school en het aantal uur dat uw kind gebruik maakt van de buitenschoolse opvang.

Bekijk hier onze tarieven van 2018 voor de hele dagopvang en buitenschoolse opvang. De tarieven voor de peutergroepen en Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) zijn afhankelijk van de gemeentelijke besluiten en worden later dit jaar bekend gemaakt.