Opening Harga 1Afgelopen zaterdag openden we samen met Wethouder Fahid Minhas officieel het Sportpark Harga, waar het Kindcentrum Harga zit gevestigd. Een feestelijke dag vol met leuke activiteiten. Vansmoothiefietsen tot swingballen.

Naast het voetbaltoernooi voor de jeugd was er ook een ander spektakel: een voetbalwedstrijd met oud-internationals. Spannend en ontzettend leuk, want de mascottes waren allemaal KomKids-kinderen.  

Kindcentrum Harga is sinds 1 april (geen grapje) een spiksplinternieuwe locatie waar KomKidsverschillende opvangvormen aanbiedt.  

  • Standaard hele dagopvang van 7:00 tot 19:00 uur 
  • Flexibele opvang 7 dagen in de week van 06:30 tot 23:30 uur 
  • Buitenschoolse opvang  

Sinds 3 juni hebben we nog een stap gezet, want de buitenschoolse opvang is geopend. In het verzamelgebouw waar ook voetbalvereniging Hermes DVS en het Sport en Beweeg Centrum gehuisvest zijn. 
 
Wij bieden 7 dagen in de week flexibele opvang aan vanaf 06.30 uur tot 23.30 uur, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. U bepaalt wanneer u ons nodig heeft en betaalt alleen voor de uren die u afneemt. Via Flexweb, de digitale KomKids omgeving, kunt u zelfs tot vijf werkdagen van tevoren de gewenste uren doorgeven. Heeft u alleen behoefte aan opvang op vaste dagen, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Opening Harga 1   Opening Harga 2