kto2020 copyMaandag 20 januari start het Oudertevredenheidsonderzoek!

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Deze willen we bij KomKids graag gebruiken om elke dag wat beter te worden in wat we doen. Daarom vragen we in januari 5 minuten van uw tijd gebruiken tijdens het Oudertevredenheidsonderzoek. 

 

 

Een onderzoek met als doel om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van onze KomKids-ouders, om zo de diensten van KomKids te verbeteren. Vanaf maandag 20 januari wordt u door een KomKids-medewerker bij het ophalen van uw zoon/dochter gevraagd om mee te doen aan het Oudertevredenheidsonderzoek.
Met behulp van een tablet worden uw antwoorden direct via een online vragenlijst ingevoerd. De resultaten worden anoniem verwerkt en het onderzoek neemt ongeveer 5 minuten in beslag. 

Win een gezinsuitje
Met het invullen van de enquête maakt u kans op een waardebon voor een gezinsuitje ter waarde van €50. Wilt u kans maken op deze prijs? Geeft u dan na het beantwoorden van alle vragen bij de laatste vraag uw e-mailadres op.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het Oudertevredenheidsonderzoek, neem dan gerust contact met mij op via 010-4493200 of per mail: ydedragstra@komkids.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan dit Oudertevredenheidsonderzoek!