202407 kampSamen 4 dagen op kamp tijdens SummerKids 2024? Er zijn nog plekjes beschikbaar!

In week 5 van de zomervakantie gaan we tijdens SummerKids van dinsdag t/m vrijdag op kamp. Overdag gaan we allemaal toffe activiteiten doen in de buurt, maar wat we precies gaan doen, blijft een verrassing. โ€˜s Nachts slapen we in echte kampeertenten. Ga je mee op avontuur?

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
โšฝ๏ธDe minimum leeftijd om mee op kamp te gaan is 7 jaar.
โ›บ๏ธVan dinsdag 13 augustus 09.00 t/m vrijdag 16 augustus 16.30 uur.

We kunnen niet wachten om samen met de kinderen te genieten van alle leuke activiteiten tijdens SummerKids 2024! Wil je meer weten over kamperen? Bekijk dan het SummerKids programma hier in het ouderportaal.

SummerKids 2024
Tijdens de zomervakantie zijn de normale KomKids BSO-locaties gesloten en komen alle BSO-kinderen 6 weken lang samen tijdens SummerKids op Sportpark Excelsior '20 in Schiedam voor een speciaal activiteitenprogramma. Kinderen kunnen alleen deelnemen aan SummerKids als ze vooraf via het ouderportaal zijn aangemeld.

Heeft u vakantieopvang nodig, maar heeft u deze nog niet aangevraagd?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling Service & Advies via tel. 010-4493200. Goed om te weten: het is voor de eerste 4 weken van de zomervakantie niet meer mogelijk om vakantieopvang aan te vragen via het ouderportaal, dat kan alleen nog telefonisch. Denk eraan om ook een keuze te maken qua activiteiten!

Meer informatie over SummerKids, klik hier.