Per direct zoeken wij voor meerdere opvanglocaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam nieuwe collega's! Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures in de hele dagopvang, buitenschoolse opvang en verkorte kinderopvang met VVE met vaste of flexibele werktijden op meerdere (thema)locaties. 

KomKids is een van de leukste en actiefste kinderopvangorganisatie van Schiedam en omgeving. We hebben een ruim aanbod verrassende activiteiten en een samenwerking met organisaties als de Bibliotheek, Irado en diverse andere lokale organisaties. Als je bij KomKids werkt, kom je dagelijks thuis met een bijzonder verhaal.

Enthousiasme, innovatie en een positieve bedrijfscultuur; daar staan we voor. Daarmee bereiken we dat we uitstekende kinderopvang leveren en hebben we als doel om van kinderen en ouders, échte fans van KomKids te maken. Zoek jij werkplezier, uitdaging en ruime ontwikkelmogelijkheden? Dan ben je bij KomKids op de juiste plek. En dat zeggen we niet alleen zelf, maar volgens de kinderen zijn onze pedagogisch medewerkers de leukste van Nederland! Klik hier om de openstaande vacatures te bekijken.