Portrait of sweet smiling newborn daughter. Child looks at camera and touching face with her little hands. Childhood momentsVanaf begin 2021 start bij de KomKids-locatie HoeksteenKids een hele nieuwe groep. Een groep op de Hele Dagopvang (HDO) voor kinderen van 0-4 jaar. “We vinden het echt heel fijn om onder andere ook een nieuwe babygroep te starten voor de leeftijd van 0-2 jaar die ook nog eens kan worden uitgebreid. We merken dat hier veel vraag naar is en zo kunnen we nog meer baby’s een plekje aanbieden”, aldus Jacqueline Blok - Locatiemanager HoeksteenKids.

Onlangs is HoeksteenKids verhuisd naar een nieuwe locatie. Hierdoor heeft de spiksplinternieuwe groep een mooie grote ruimte met heerlijk veel daglicht. “Door de warme en huiselijke sfeer is het oprecht heel gezellig”, vertelt Sanne - Pedagogisch Medewerker. Met een mooie afgesloten speelplaats en zowel speeltuinen en de kinderboerderij op loopafstand is het een ideale locatie.

Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling. Met aandacht op maat spelen we in op het kind en de wensen van ouders waardoor we direct kunnen ontzorgen.

Enthousiast of nieuwsgierig? Word onderdeel van dit nieuwe KomKids-avontuur! Bekijk www.komkids.nl/hoeksteenkids of neem telefonisch contact op met een van de Service Specialisten Tevreden KomKids-ouders via service@komkids.nl of 010-4493200.