De meivakantie op BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 29 april t/m 10 mei 2024 - Tour de Talent 
Iedereen is bijzonder en heeft zijn of haar eigen talenten. De aankomende weken leren we elkaar nóg beter kennen: wat is jouw hobby en waar ben je goed in? Laat je talenten zien tijdens Tour de Talent! We kunnen veel leren van elkaar en maken veel plezier. Ontdek het talent in jezelf en in elkaar!

Programma week 1 & week 2.
Goed omte weten: de vakantieopvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst.

Groetjes,
Het team van de BSO

De voorjaarsvakantie op BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 19 t/m 23 februari 2024
202401 atelierAtelier, doe je mee? Kunstenaars gezocht! Deze week op de BSO duiken we elke dag in het leven van een bekende kunstenaar. Zo zijn we een dag Picasso, van Gogh of Monet. En ken jij Frida Kahlo al? Zij had ook een hele coole kunststijl.

De verschillende kunstwerken maken we in onze eigen stijl en natuurlijk gaan we ook allerlei andere activiteiten deze week doen. Zo maken we onze eigen verf, gaan we op schilderijenjacht, dansen we net als Mondriaan en eten we zelfs kunstwerken. Ook in de natuur is allerlei kunst te ontdekken of ga jij liever een potje darten met verf?

De voorjaarsvakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Toekomst.

Groetjes van het kunst BSO team

De kerstvakantie op BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 25 december 2023 t/m 5 januari 202420231107 wintersneeuwbol vierkant

Tijdens dit Fout & Nieuw programma maken we kennis met Harrie, hij is soms een tikkeltje in de warrie. Hij doet écht zijn best om alles te onthouden en goed te regelen. Maar zo nu en dan loopt het gewoon mis!

De kerstvakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Toekomst.
Let op; De Volkstuin is deze gehele vakantie gesloten!!

Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil, Daisy en Claudia.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team

De herfstvakantie op BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 24 t/m 5 mei 2023
202310 herfst
Tijdens dit griezelig gezellige programma maken we kennis met Simon, het geheimzinnige monstertje. Door toffe activiteiten in zijn kasteel te doen, krijgen we een elke dag een ander stukje van hem te zien. Hoe zal hij eruit zien? En zou hij echt zo eng zijn als iedereen beweert? Ga met ons op ontdekkingsreis door Slot Spooksteyn!

De herfstvakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Toekomst.

Opgeven kan vanaf nu via de digitale ouderomgeving. Meld u aan voor maandag 18 september dan is er sowieso een plekje voor uw zoon of dochter. Aanmelden op/na maandag 18 september, gaat via ziezokids@komkids.nl en is dan op basis van beschikbaarheid. Het rooster is dan namelijk al gemaakt. Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil, Daisy en Claudia.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team

Uitstapje met de VKV De Wieken - juni 2023

202306 uitstapje wieken"Wat een heerlijke ochtend hebben we gehad! De reis op zich was al een belevenis: eerst kaartjes kopen voor de metro, dan door de poortjes en goed opletten bij de perrons en de metro zelf: welke metro moeten we eigenlijk hebben, en is iedereen wel in- en uitgestapt? En als je onderweg uit het raampje kijkt, is er óók van alles te zien... ;-) 

En toen waren we er eindelijk. De metro stopte recht voor het strand! We hebben lekker in het zand en water gespeeld en onze voeten verstopt in de modder. We zagen ook schelpen, zeewier, een vuurtoren, grote schepen en nog veel meer. Het was super!"

De meivakantie op BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 24 april t/m 5 mei 2023
20230316 italie
Ciao ragazzi, Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. 
We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren schilderen als Michelangelo. We smikkelen van pizza's, gaan met elkaar de gladiatorenstrijd aan en openen de jacht op de Mona Lisa. Mamma mia, we vieren feest in Italië! Bekijk hier het complete programma.

De meivakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Toekomst. 

Opgeven kan vanaf nu via de digitale ouderomgeving. Meld u aan voor maandag 3 april dan is er sowieso een plekje voor uw zoon of dochter. Aanmelden na maandag 3 april, gaat via ziezokids@komkids.nl en is dan op basis van beschikbaarheid. Het rooster is dan namelijk al gemaakt. Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil, Daisy en Claudia.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team

Voorjaarsvakantie BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 27 februari t/m 3 maart 2023
202301 muziek
Do - Re - Mi - Fa - Sol - La - Ti - Do....
Er klinkt deze week muziek op de BSO! Pak je muzieksleutel en open de muzikale poorten naar de muziekfabriek; een plek waar alle instrumenten tot leven komen. Daar zit muziek in! Beklim de pianoladder, balanceer over de notenbalk, pak je gitaar erbij en rock jezelf door de verschillende kamers van de fabriek. Hoeveel noten heb jij op je zang? Ga snel aan de slag met dit swingende thema. Klinkt dat jou niet als muziek in de oren? Bekijk hier het complete programma. De voorjaarsvakantie opvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst.

Opgeven kan vanaf nu via de digitale ouderomgeving. Meld u aan voor de week van 30 januari dan is er sowieso een plekje voor uw zoon of dochter. Aanmelden na de week van 30 januari, gaat via ziezokids@komkids.nl en is dan op basis van beschikbaarheid. Het rooster is dan namelijk al gemaakt. Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil, Daisy en Claudia.
Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.

Groetjes,
BSO-team

Programma herfstvakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 25 t/m 28 oktober 2022

202209 herfstvakantie
De zomervakantie is nog maar net voorbij en de herfstvakantie staat al weer voor de deur. De herfstvakantie opvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst. Klik hier voor complete programma.

Opgeven kan vanaf nu via de digitale ouderomgeving. Meld u aan voor de week van 26 september dan is er sowieso een plekje voor uw zoon of dochter. Aanmelden na de week van 26 september, gaat via ziezokids@komkids.nl en is dan op basis van beschikbaarheid. Dit i.v.m. de personele bezetting. Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil en Claudia.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.

Programma meivakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 25 april t/m 6 mei 2022

202204 oranjeboven
De voorjaarsvakantie is nog maar net voorbij, maar de meivakantie staat  al weer voor de deur. De meivakantie opvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst. Beijk hier ons complete programma

Let op: op woensdag 27 april is het Koningsdag, dan is Toekomst gesloten en is er geen mogelijkheid tot opvang. Opgeven kan tot 28 maart via de digitale ouderomgeving.  Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

Programma voorjaarsvakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 8 februari t/m 04 maart 2022
202101 proefjes
In de voorjaarsvakantie komen alle kinderen samen bij Kindcentrum Toekomst. We hebben elke dag een andere activiteiten gepland aan de hand van verschillende thema's, bekijk hier ons complete programma. Aanmelden kan tot 31 januari via de digitale ouderomgeving.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

Programma Kerstvakantie I Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 winter
Het thema van deze vakantie, is hoe kan het ook anders: winter met een kerst-tintje.
Bekijk hier ons complete programma.

De vakantieopvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst, van Ostadelaan 120. Aanmelden kan tot maandag 15 november 2021 via de digitale ouderomgeving. Plaatsing zal na 15 november op basis van beschikbaarheid zijn, geef uw kind(eren) dus snel op dan is er gegarandeerd plek.