Programma meivakantie BSO Wensboom, Violier & GreenKids I 29 april t/m 10 mei 2024
20240311 pizzaCiao ragazzi,

Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren schilderen als Michelangelo.
We smikkelen van pizza's en openen de jacht op de Mona Lisa. Bekijk hier het complete programma.

Mamma mia, we vieren feest in Italië! 
Oh nee, de vakantieopvang vindt plaats op locatie Kindcentrum Violier - Stockholm 1. ðŸ˜‰

Groetjes van het BSO-team

Programma kerstvakantie BSO Wensboom & Violier I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022

20211221 kerstPiekijne kerst - Ho-Ho-Ho allemaal!
Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel!

Deze en nog veel meer piekfijne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren?

Groetjes van het BSO-team

Rondleidingen Wensboom
Bent u op zoek naar Hele Dagopvang (voor 0 tot 4 jaar) en bent u er benieuwd naar hoe De Wensboom er van binnen uitziet en hoe het er tijdens de (opvang)dag bij ons aan toe gaat? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar matthijszandijk@komkids.nl of door te bellen naar 06-13021071. Op maandag 8 november kunt u van 18.30 -19.00 uur ook een rondleiding krijgen in de avonduren als dit uw voorkeur heeft. Aanmelden hiervoor ook graag via bovenstaand mailadres of telefoonnummer.

Programma meivakantie BSO Wensboom & Violier I 26 april t/m 07 mei 2021
Hallo allemaal,
202104 natuurGa je mee met ons op avontuur in de natuur?! Er is zoveel te ontdekken als je goed om je heen kijkt. Je valt soms van de ene verbazing in de andere. We doen diverse onderzoekjes, eten avontuurlijke hapjes en leren door diverse spelletjes meer over de natuur. Ontdek hier waarom wij ons thema "Natuur Avontuur" hebben genoemd en kom naar de BSO deze vakantie!

Nu de BSO-groepen weer open gaan maken we er een gezellige boel van in de meivakantie! De opvang is geclusterd bij de Wensboom. Boven het programma staat Violier, maar het is dus bij de Wensboom op de Stockholm 5. Opgeven kan tot en met dinsdag 20 april. Indien u pas later aangeeft gebruik te willen maken van de vakantie opvang dan kan het voorkomen dat de clustergroep vol is. Dus wees er snel bij!

Groetjes van het BSO team

Locatie specifiek stappenplan heropening BSO Wensboom

Van 19 april 2021 tot 17 juli 2021 is er aangepast beleid bij de BSO i.v.m. het Corona virus. Zie hiervoor het: Locatie-specifiek stappenplan heropening BSO Wensboom. De oudercommissie heeft positief advies gegeven over dit plan en het is op aanvraag verkrijgbaar per mail (dewensboom@komkids.nl).

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Kerstvakantieprogramma De Wensboom en Violier - 21 december 2020 tot 1 januari 2021
2020 hands gloves holding snowballWe gaan chillen, sporten en knutselen en het thema zal zijn Kerst en sneeuw! Klik hier voor het complete programma: week 1 & week 2.

Goed om te weten: we starten en eindigen bij De Wensboom.

Groetjes,
het BSO-team van De Wensboom en Violier