Programma meivakantie BSO Wensboom, Violier & GreenKids I 29 april t/m 10 mei 2024
20240311 pizza
Ciao ragazzi,

Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren schilderen als Michelangelo.
We smikkelen van pizza's en openen de jacht op de Mona Lisa. Bekijk hier het complete programma.

Mamma mia, we vieren feest in Italië! 
Oh nee, de vakantieopvang vindt plaats op locatie Kindcentrum Violier - Stockholm 1. ðŸ˜‰

Groetjes van het BSO-team

Programma kerstvakantie BSO Wensboom & Violier I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022

20211221 kerst
Piekijne kerst - Ho-Ho-Ho allemaal!
Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel!

Deze en nog veel meer piekfijne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren?

Groetjes van het BSO-team

Programma meivakantie BSO Wensboom & Violier I 26 april t/m 07 mei 2021
Hallo allemaal,
202104 natuurGa je mee met ons op avontuur in de natuur?! Er is zoveel te ontdekken als je goed om je heen kijkt. Je valt soms van de ene verbazing in de andere. We doen diverse onderzoekjes, eten avontuurlijke hapjes en leren door diverse spelletjes meer over de natuur. Ontdek hier waarom wij ons thema "Natuur Avontuur" hebben genoemd en kom naar de BSO deze vakantie!

Nu de BSO-groepen weer open gaan maken we er een gezellige boel van in de meivakantie! De opvang is geclusterd bij de Wensboom. Boven het programma staat Violier, maar het is dus bij de Wensboom op de Stockholm 5. Opgeven kan tot en met dinsdag 20 april. Indien u pas later aangeeft gebruik te willen maken van de vakantie opvang dan kan het voorkomen dat de clustergroep vol is. Dus wees er snel bij!

Groetjes van het BSO team

Locatie specifiek stappenplan heropening BSO Violier

Van 19 april 2021 tot 17 juli 2021 is er aangepast beleid bij de BSO i.v.m. het Corona virus. Zie hiervoor het: Locatie-specifiek stappenplan heropening BSO Violier. De oudercommissie heeft positief advies gegeven over dit plan en het is op aanvraag verkrijgbaar per mail (violierkids@komkids.nl).

VKV in de voorjaarsvakantie - 25 februari 2021

Net zoals de andere opvangsoorten was de VKV vanaf 16 december '20 t/m 7 februari '21 gesloten. Het was een feest om alle kinderen weer vanaf 8 februari te mogen ontvangen! Normaal gesproken is de VKV gesloten tijdens de schoolvakanties, dat zou betekenen dat na 2 weken VKV, deze weer een week dicht zou zijn. Een aantal Pedagogisch Medewerkers wilde er juist voor zorgen dat de kinderen deze week niet weer voor een dichte deur kwamen te staan en hebben daarom het voorstel gedaan om open te blijven. Op deze hartverwarmende actie heeft de KomKids-directie zonder twijfel akkoord gegeven.

In deze extra week hebben de kinderen van VKV Klinker, Violier en Regenboog aan extra leuke en leerzame activititeiten kunnen deelnemen. Zo kwam Schiedamse Boekfiets op bezoek en werd het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' voorgelezen. 

20210225 boekfietsklinker























9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Alternatieve Koningsspelen bij de TSO - 17 april 2020
In verband met de corona maatregelen moesten we  de Koningsspelen dit jaar iets anders inrichten. Maar daardoor was het niet minder gezellig! 
20200417 tsovolier koningsspelen


















Ondertussen bij de TSO - april 2020
Wij missen jullie! 
20200331 tsodeviolier
























Programma BSO meivakantie De Wensboom - Violier 2020
2020 Koningsdag
Van 27 april t/m 8 mei is het meivakantie.
Het thema is: Wat maak je me nu! Klik hier voor week 1 en klik hier voor week 2 voor het complete programma.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.



Lekker in de ringen zwaaien of trampoline springen dat kan bij AlliantieKids!
 
Het bijzondere aan AlliantieKids is dat onze kinderen de mogelijkheid krijgen om naast de gewone bso-uren, per week ook een uur te turnen. Door onze samenwerking met turnvereniging Alliantie kunnen de kinderen namelijk meedoen met de reguliere turntrainingen. Hier heeft u als ouder veel profijt van: uw kind kan lekker sporten, wat heel goed is voor de ontwikkeling van de motoriek, en het scheelt u een hoop gehaast en regelwerk in uw drukke gezinsleven. Zo kunt u de tijd thuis met uw kind ten volste benutten. Wij zorgen voor het vervoer en u kunt uw kind aan het einde van de dag ophalen bij CCV Alliantie. Natuurlijk bent u als ouder van harte welkom om wat eerder in de turnles te komen kijken! AlliantieKids is te bereiken op tel: 06-33951619 of per e-mail: alliantiekids@komkids.nl