Programma voorjaarsvakantie DOK010, MaastuinKids, DOKWRK en Willibrordus | 22 t/m 26 februari 2021
Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang.

202101 windmeterWel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

We hebben elke dag een ander thema, bekijk hier ons complete programma.  Goed om te weten: we starten en eindigen bij kindcentrum Willibrordus (Dwarsstraat 2).

Kerstvakantieprogramma DOK010, Maastuinkids, DOKWRK en Willibrordus | 21 december - 1 januari
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is weer bijna kerstvakantie! Een week waarin alle kinderen elke dag verkleed mogen komen. Ook worden er elke dag een paar kinderen aangewezen die de kersthulpjes van de dag mogen zijn. Kom jij verkleed als kerstman, kerstvrouw, vuurpijl, sneeuwpop, of kom jij als Olaf, of Elza of misschien wel als Rudolf? Klikt u hier voor het activiteitenprogramma.

De vakantie start op 21 december. U heeft tot 23 november de tijd om uw kind(eren) op te geven. Goed om te weten, we starten en eindigen bij kindcentrum DOK (Nieuwe Haven 101).

Herfstvakantieprogramma DOK010, DOKWRK, MaastuinKids en Willibrordus - 19 t/m 23 oktober 2020

202010 halloween
Hallo allemaal,
In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers,zombies....We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachenen plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee!

Groetjes,
het team van DOK010, DOKWRK, MaastuinKids en Willibrordus

Er groeit een boom in de gang! - juni 2020 
In de hal bij Willibrordus is een mooie boom in de hal geplaatst. Hiermee is het thema van buiten naar binnen verplaatst en sluiten wij qua interieur aan bij onze omgeving (van het Plantagepark tot aan de Maasboulevard). Het ziet er natuurlijk niet alleen prachtig uit: de kinderen kunnen er ook in spelen en zich even terugtrekken. 
20200624 willibrordus boom nb
Programma BSO Dok - DOKWRK - Willibrordus - MaastuinKids meivakantie 2020
2020 Koningsdag
Voor de meivakantie van 27 april t/m 8 mei hebben wij een super leuk programma samengesteld klik hier!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Programma BSO voorjaarsvakantie Dok - DOKWRK - Willibrordus en MaastuinKids 2020

2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma. Het thema is CARNAVAL!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

 Dag 2019, welkom 2020!

Winter Village Schiedam LogoWe sluiten de BSO's van DOK, DOKWRK, Willibrordus en MaastuinKids dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.
Herfstvakantieprogramma BSO (DOK - DOKWRK - Willibrordus - MaastuinKids)
Onze plannen voor de herfstvakantie zijn hier te vinden.
201909 laarzenbladeren


Laatste dag voor de zomervakantie bij SOM - 17 juli 2019
We hebben er vandaag een feestje van gemaakt! 
20190718 LaatstedagSOMvoorvakantie 2Fijne vakantie allemaal!
20190718 LaatstedagSOMvoorvakantie 1Feestje! Zaterdag 6 juli!
20190706 flyer uitnodiging wijkfeest DokWillibrordus


Programma BSO-meivakantie 2019
20190404 pasen
In de meivakantie voegen de BSO-locaties van DOK, DOKWRK, Willibrordus en MaastuinKids samen. We starten bij DOK en gaan binnen en buiten: klimmen, klauteren, glijden en chillen! Bekijk hier ons vakantieprogramma.


Programma Kidslocaties kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019

kerstballen
Wat gaan de Kidslocaties ondernemen in de kerstvakantie? Alle activiteiten staan in het thema van, hoe toepasselijk 'Kerst'.
Klik op de locaties voor het complete programma. De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink ( Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties BSO.
- Kindcentrum Willibrordus (Schiedam – Zuid)
- De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.