Programma Meivakantie BSO Blink & StartKids - 29 april t/m 10 mei 2024
20240311 pizza
Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren schilderen als Michelangelo.
We smikkelen van pizza's en openen de jacht op de Mona Lisa. Bekijk hier het complete programma.

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij IKC Blink.

Mamma mia, we vieren feest in Italië! 
Groetjes van het BSO-team

Programma Voorjaasvakantie BSO Blink & StartKids - 19 t/m 23 februari 2024
2024 regenboog
We duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een kleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade! Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade!

Klik hier om het programma te bekijken.
Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij IKC Blink.

Kleurrijke groetjes van het BSO team
20231107 wintersneeuwbol vierkant
Programma Kerstvakantie BSO Blink & StartKids - 25 december 2023 t/m 5 januari 2024
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: we gaan op reis naar Wensen Wonderland! In dit waanzinnige wonderlijke wonderland is alles mogelijk. Je stoutste dromen en meest magische wensen komen uit en worden werkelijkheid. Onze slee reist van Wonderdam naar Wensveld en bezoekt ondertussen alle mooie plekjes die er te zien zijn. Welke wensen laat jij uitkomen? Het wordt een magische winter…

Bekijk hier ons complete programma.

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij IKC Blink.

Programma kerstvakantie I Kidslocaties I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 missie850 kerstvakantie
Let op: Alles wat je vanaf nu leest, ziet of hoort is STRIKT GEHEIM. Welkom in de wereld van de spionage, waarin geheim agenten, geheimschrift en strikte geheimhouding een belangrijke rol spelen… Het werk van een meesterspion is spectaculair, maar ook gevaarlijk, moeilijk, geheimzinnig en spannend. Sluip mee op avontuur enneem deel aan deze zeer geheime missie, die bekend staat als Missie 850… Steek je notitieboekje in je zak en houd je vergrootglas paraat, want er gebeuren vreemde dingen op de BSO... Hè?! Wat ligt daar nu? Het lijken wel een soort puzzelstukjes. En als we ze aan elkaar leggen vormen ze een raar symbool?! Lukt het jullie dit mysterie elkedag te ontrafelen? Verzamel alle verborgen aanwijzingen, kraak de code en volbreng Missie 850!

Het wordt dus een actieve vakantie! Bekijk hier het programma van Blink/HoeksteenKids en hier het programma van De Volkstuin. U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Veel plezier,
Groetjes van het BSO-team