Programma meivakantie BSO ElisaKids & De Grote Machinist - 29 april t/m 10 mei 2024
De krokussen en narcissen komen uit hun bol en de lammetjes rennen in de wei. Hoera de lente is begonnen! Wij starten de meivakantie met allerlei lente activiteiten. La la la , leve de lente!

Bekijk hier het programma van week 1week 2
 
Goed om te weten: we starten en eindigen altijd op onze eigen locatie.

Groetjes,
BSO-team ElisaKids & De Grote Machinist


Pannenkoekendag bij Hannie Dekhuijzen - 8 maart 2024

20240308 pannenkoekdag elisakids






















Februari 2024 - Lilian 20 jaar in dienst
We hebben Lilian goed in het zonnetje gezet voor haar 20-jarig jubileum bij KomKids. Ze was heel erg verrast en wat heeft zij genoten van haar feestje met ouders, kinderen en collega's. 

Lilian wil iedereen bedanken voor de gezelligheid, jullie aanwezigheid, voor de heerlijke hapjes en voor de mooie cadeaus die ze heeft ontvangen.
20240208 jubilaris lilian 20jr20240208 185500 jubilaris lilian 20jr















Programma voorjaarsvakantie BSO ElisaKids & De Grote Machinist - 19 t/m 23 februari 2024

Hallo allemaal,

De eerste vakantie van het jaar komt eraan. Ook deze vakantie gaan we leuke activiteiten doen. Onder anderen naar de schaatsbaan! De creativiteit en verborgen talenten zullen allemaal gestimuleerd worden. Komen jullie ook?

Goed om te weten: we starten en eindigen altijd op onze eigen locatie.

Groetjes,
BSO-team ElisaKids & De Grote Machinist

De PSZ in Kerstsfeer - december 2023

Maandag 18 december en dinsdag 19 december hebben de kinderen van de Peuterspeelzaal Elisakids samen met de ouders, verzorgers een mooi kerstlichtje geknutseld. Een potje geverfd met heel veel glitters en een kaarsje erin. De mooiste creaties zijn ontstaan. Deze kunnen we mooi neerzetten tijdens ons kerstdiner op de mooi gedekte tafels.

Woensdagavond 20 december was het een gezellige avond bij Peuterspeelzaal Elisakids. Wij hebben met de kinderen en de ouders een heerlijk kerstdiner gehad. De ouders, verzorgers hebben heerlijke gerechten gemaakt voor het kerstdiner. De avond is gestart met een heerlijk lopend buffet. De tafels waren netjes gedekt met onze mooie versierde kerstlichtjes en bordjes en bekers. Het was een gezellige mooie avond en we hebben met zijn allen genoten van al het lekkers. Na al dat heerlijke eten was het tijd om te gaan zingen. Zingen van kerstliedjes bij de mooi versierde kerstboom buiten op het schoolplein. Daar hebben we met zijn allen rondom de kerstboom mooie kerstliedjes gezongen, daar hebben we heel hard op geoefend. Heel veel herhalen en vooral samen lachen en plezier maken. Door het plezier wat de kinderen eraan beleefden was het een genot om naar te luisteren. Vol trots was iedereen aan het zingen en/of aan het luisteren. Na deze mooie afsluiting van een geweldige avond, mochten de kinderen de kerstlichtjes mee naar huis nemen.

Bedankt voor het afgelopen jaar en op naar een nieuwe start van 2024. Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een mooi, gelukkig en gezond 2024.

202312 elisakids kerst
























Programma kerstvakantie BSO ElisaKids & De Grote Machinist - 25 december t/m 5 januari 2023

20231107 wintersneeuwbol vierkantHallo allemaal,

Overdag hebben we op aarde de zon en 's nachts is er de maan om licht te laten schijnen. Als het 's avonds donker is zie je dat er ook heel veel sterren in het heelal zijn! Heb je ze wel eens geprobeerd te tellen? Dat gaan wij namelijk wel doen bij het nieuwe thema 'Stralende Sterren'. Naast de sterren in de lucht zijn er nog andere soorten sterren: filmsterren! Alles wat je met sterren kunt bedenken zit in ons programma: we laten sterren stralen bij proefjes, acteren als echte sterren en eten heerlijke sterhapjes! Wat we gaan doen, lees je hier.

Goed om te weten:
we starten en eindigen altijd op onze eigen locatie.

Groetjes,
BSO-team ElisaKids & De Grote Machinist

Programma herfstvakantie BSO ElisaKids & De Grote Machinist - 16 t/m 20 oktober 2023

202309 herfstvakantieDe herfstvakantie komt eraan! Deze week staat bol van toffe activiteiten en leerzame workshops. Wat we gaan doen, lees je hier.

Goed om te weten:
we starten en eindigen altijd op onze eigen locatie.

Groetjes,
BSO-team ElisaKids & De Grote Machinist


Samen op pad in de zomervakantie - 13 juli 2023
De Matrozen zijn samen met De Grote Machinist en ElisaKids naar Plaswijckpark geweest.
Het was in 1 woord G E W E L D I G! 
202307 uitstapje plaswijckpark dgm dkm elisa










 

 

 

 



Zomervakantieprogramma 10 juli t/m 18 augustus 2023

202306 zomervakantieDe zomervakantie komt er weer aan van 10 juli tot en met 18 augustus. Ook dit jaar hebben wij van De Grote Machinist en ElisaKids voor jullie een prachtige vakantieprogramma gemaakt.
Elke week hebben wij een andere thema we beginnen met Caribische carnaval en we eindigen met een eind zomer feest vol met spektakel.

We gaan uitstapjes maken zoals naar de Plaswijkpark en het museum, maar er staan leuke actieve activiteiten op het programma zoals een bootcamp en voetbaltoernooi, een game week met echte grote schermen en toernooi om echt tegen elkaar te spelen. Zo hebben we ook elke dag een heerlijke lunch. We zullen samen een geweldige tijd beleven op de BSO.

Goed om te weten: we starten en eindigen altijd op onze eigen locatie. Behalve op de laatste vrijdag, 18 augustus, dan organiseren we een eindfeest bij ElisaKids en kunnen alle kinderen hier opgehaald worden.

Wij wensen jullie allemaal alvast een fijne zomervakantie toe.

Met vriendelijk groet,
Team BSO De Grote Machinist: Denise, Thaysmee en Sharon
Team BSO Elisakids: Wendy, Shamika, Adriana, Stewy en Soenita

Huwelijk Geert & Mirjam - 17 maart 2023 
Vrijdag 17 maart is Geert getrouwd met Mirjam. Na de formele huwelijksvoltrekking in Trouwkamer 2 van het Stadhuis (Rotterdam) kwamen zij naar buiten, waar er tientallen kinderen en collega's op de Coolsingel op hen stonden te wachten. Met de metro en bolderkar of kinderwagen, met bakfietsen en een BSO-bus waren de kinderen van kindcentrum ElisaKids, De Kleine Machinist en BSO De Grote Machinist gekomen. Het bruidspaar werd verwelkomd met 'toeters & (zeep-)bellen' (rijst is niet toegestaan). De bruid heeft het boeket 'van de kinderen'.

Een paar dagen eerder hadden de kinderen en collega's ook al een feestje georganiseerd, bij De Kleine Machinist. Geert & Mirjam kregen cadeau's, een kleine voorstelling en er waren hapjes en drankjes voor iedereen. Onder aanvoering van Moraima hadden de collega's een feest georganiseerd waarbij het aanstaande paar alvast kon oefenen met de trouwkleren en ringen. Ook konden ze laten zien hoe zij om gaan met het 'zuur & zoet' in hun huwelijk.

2023 bruiloft geert mirjam site





















Kerstvakantieprogramma BSO ElisaKids - 27 december 2022 t/m 6 januari 2023

Deze kerstvakantie gaan we ons eigen spannende winterse avontuur beleven. Als rode draad door de hele vakantie heen is het verzinnen en teken van een verhaal! Welk verhaal ga jij vertellen? Wordt het een spannend, vrolijk of griezelige verhaal? Je mag het helemaal zelf bepalen. Ieder verhaal is bijzonder!

Maar we gaan nog veel meer doen! Wat nog meer, lees je hier.

Groetjes
Team ElisaKids

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Programma voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 2021

2021 regenboogrollercoaster





Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang.

Wel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over. 

We duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een kleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade! Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps. Klik hier voor het complete programma.

Kleurrijke groetjes van het BSO team
Elisakids

Gelukkig 2021! - januari 2021
De jaarlijkse nieuwsjaarsborrel van ElisaKids verliep dit jaar op afspraak. Kinderen kwamen met hun ouders op de afgesproken tijd langs om een oliebol te eten. Het was fijn om jullie weer even te zien en te spreken. De kinderen kregen naast de gelukswensen voor 2021 ook een tasje met leuke knustel ideeën, opdrachten en boekentips voor thuis. 
2021 elisakids nieuwjaarswens











Kerstvakantieprogramma BSO ElisaKids - 21 december 2020 t/m 1 januari 2021

202011 kerstHo-Ho-Ho allemaal!

Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf.

Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel!
Deze en nog veel meer piekfijne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstvakantieprgramma.

Groetjes van het BSO-team

Herfstvakantieprogramma BSO ElisaKids -  19 t/m 23 oktober 2020 
202010 halloweenLieve allemaal,

In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies.... We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachenen plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee!

Groetjes, Het team van de BSO Elisakids