De voorjaarsvakantie op BSO Harga & Viola I 19 t/m 23 februari 2024 - Hotel de botel
20190522 presentatienwebusharga 1
We zijn hotel de botel! In dit speciale liefdesprogramma staan een aantal van onze leukste liefdesactiviteiten voor je op een rij. Knutsel een liefdesraket, doe mee met de valentijnsyoga of maak fruitige hartjes! Wie is jouw Valentijn?

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Liefdevolle groet van het BSO-team


De kerstvakantie op BSO Harga & Viola I 25 december 2023 t/m 5 januari 2024

Tijdens dit Fout & Nieuw programma maken we kennis met Harrie, hij is soms een tikkeltje in de warrie. Hij doet écht zijn best om alles te onthouden en goed te regelen. Maar zo nu en dan loopt het gewoon20231107 wintersneeuwbol vierkant mis!

Goed om te weten; de vakantieopvang vindt bij Harga plaats.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team


Voorjaarsvakantie programma BSO Harga & Viola - 27 februari t/m 03 maart

202401 etenHeel Viola en Harga bakt.. De hele vakantie draait om eten. We koken, bakken, knutselen en spelen spelletjes die met eten te maken hebben. Bak jij met ons mee? Check hier ons menu.

Smakelijk groet,
Het team van de BSO

Programma kerstvakantie BSO Harga & Viola - 26 december 2022 t/m 06 januari 2023

202212 kerst
Van Noordpool tot Zuidpool - We gaan op reis, van de Noordpool tot aan de Zuidpool. Wat kom je daar tegen? Welke dieren leven er allemaal op deze polen? We leren het tijdens deze twee bere-COOLe weken. Trek je winterse kleding uit de kast en kom snel naar de BSO. We gaan op poolexpeditie! Klik hier voor onze complete (reis) programma.

Coole groetjes,
Het team van de BSO.

Ondertussen bij de VKV - thema 'Wij verzorgen dieren' - 4 oktober 2022

Het is vandaag dierendag! 🐶🐱🦎🐭🐴🐵
De peuters van Kindcentrum Viola gingen daarom, met hun knuffels, op bezoek bij Dierenkliniek Spaland. De knuffels zijn uitvoerig onderzocht door de dierenarts en zijn gelukkig allemaal gezond!
rogramma herfstvakantie BSO Harga & Viola -  24 t/m 28 oktober 2022
202209 halloween
Hallo allemaal,

In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies.... We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachen en plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee! We zijn deze week allemaal bij BSO Harga.

Groetjes, het team van de BSO.

Programma meivakantie BSO Harga & Viola -  25 april t/m 06 mei 2022
202204 tomaat
Voel je fit in de vakantie! In deze vakantie vieren wij de verjaardag van de koning, maar gaan wij ook super fit worden! Trek je sportieve kleding aan zodat je makkelijk kan bewegen.  Klik hier voor het programma.