Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 25 april t/m 06 mei 2022
202204 oranjebovenWij hebben een programma compleet in het thema lente, en een beetje Koningsdag, voor jullie samen gesteld en hebben er in super veel zin in!
Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Nieuwe natuur speeltuin - februari 2022

Hebben jullie het al gezien? Op het voorplein van kindcentrum Het Mirakel wordt voor de kinderen een nieuwe speeltuin ingericht en gebouwd door Menzo Speijer in samenwerking met StadsOase. En niet zomaar een speeltuin, maar een echte natuurspeeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. We gaan nog niet helemaal verklappen hoe het eruit komt te zien, maar we kunnen wel alvast vertellen dat de zandbak terugkomt van weggeweest. Wij kunnen niet wachten om in onze nieuwe natuurspeeltuin te spelen! 
20220208 natuurspeeltuin mirakel

Programma kerstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 27 december 2021 t/m 07 januari 2022

20211216 kerstWij hebben weer een super leuk programma voor jullie samen gesteld en hebben er in super veel zin in!
Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. Boven het programma staat daarom bij alle locaties Het Mirakel.  

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 26 april t/m 07 mei 2021

202104 tulpenIn de meivakantie gaan we Nederland als vakantieland ontdekken! Wat is er allemaal te doen en te ontdekken in Nederland.
Klik hier voor het complete programma.

Nu de BSO-groepen weer open gaan maken we er een gezellige boel van in de meivakantie! De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. Boven het programma staat daarom bij alle locaties Het Mirakel. Opgeven kan tot en met dinsdag 20 april. Indien u pas later aangeeft gebruik te willen maken van de vakantie opvang dan kan het voorkomen dat de clustergroep vol is. Dus wees er snel bij! 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Locatie specifiek stappenplan heropening BSO Het Mirakel - Regenboog en Klinker
Vanaf 19 april 2021 is er aangepast beleid bij de BSO i.v.m. het coronavirus. Zie hiervoor het: Locatie-specifiek stappenplan heropening BSO.

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO
Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Programma voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 22 t/m 26 februari 2021

Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang.

202101 carnaval voorjaarWel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

Kom jij ook gezellig naar de voorjaarsvakantie? De hele week staat in het teken van het voorjaar en carnaval. Natuurlijk mogen alle kinderen de hele week verkleed komen!
Goed om te weten: i.v.m. de komende werkzaamheden die plaats gaan vinden op Het Mirakel, zal de
voorjaarsvakantie plaatsvinden op kindcentrum Klinker.

Nationale Voorleesdagen 2020
Coco kan het 2De Nationale Voorleesdagen starten op woensdag 20 januari en duren t/m zaterdag 30 januari. Het doel van de nationale voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op de woordenschat, spelling en tekstbegrip. Dit jaar staat het boekje “Coco kan het!” van Loes Riphagen centraal.

Omdat de meeste kinderen thuis zijn en wij juist aan alle kinderen het verhaal willen vertellen, hebben wij een filmpje gemaakt van het boek die voorgelezen wordt door Chantal Immerzeel, medewerker van onze groep de Giganten. Daarnaast zijn er op www.youtube.com allerlei knutselvoorbeelden en liedjes te vinden. Gebruik hiervoor de zoekwoorden: “Coco kan het”, “boekenfiets” en “nationale voorleesdagen 2021”.

Twee voorbeelden van liedjes zijn:
(op het wijsje van Vader Jacob)
Coco kan het, Coco kan het
Het was erg hoog, het was erg hoog
Maar nu kan zij vliegen, maar nu kan zij vliegen
In een boog, in een boog!

(op het wijsje van Olifantje in het bos)
Kleine Coco in het bos,
laat je mama nu maar los
Spreid je vleugels nu maar uit,
want dan vlieg je goed vooruit Kleine Coco in het bos,
laat je mama nu maar los!

Veel liefs,
De Pedagogisch Medewerkers van kindcentrum Het Mirakel

Kerstvakantie programma BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021
2020 hands gloves holding snowballOf het echt gaat sneeuwen weten we nog niet, maar ook als dat niet zo is gaan we er een gezellige vakantie van maken met veel sneeuw!

Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij Het Mirakel.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids


Herfstvakantieprogramma BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 19 oktober t/m 23 oktober 2020

Kids in a rain coats. Children in a park. Het thema van deze vakantie is 'herfst'. Waar denk jij dan aan? Wij: de natuur in, de leefwijze van egels onderzoeken, regen trotseren, bladeren zoeken waarmee je kunt knutselen en veel gezelligheid. Het kan zo gek niet deze vakantie of we hebben er een leuke activiteit voor gemaakt! Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij Het Mirakel.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma BSO meivakantie Het Mirakel - Regenboog & Klinker 2020
2020 KoningsdagNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 27 april t/m 8 mei? Klik hier voor het complete programma.

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. Aanmelden kan tot  uiterlijk 4 weken voor de vakantie.

Programma BSO voorjaarsvakantie Het Mirakel - Regenboog & Klinker 2020
2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Dag 2019, welkom 2020!
Winter Village Schiedam LogoWe sluiten de BSO dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari. Opgeven kan tot vrijdag 6 december 2019.
Halloween in Woudhoek - zaterdag 2 november 2019
20191102 HalloweenMirakel