Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 29 april t/m 10 mei 2024
20240312 kettingWe gaan op reis, ga je mee? 
Bekijk hier waar we heen gaan en wat we er gaan doen

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel. 

Groetjes,
BSO Team Woudhoek

Programma Voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 19 t/m 23 februari 2024

Kom jij ook naar de voorjaarsvakantie? Leuk! We gaan weer allemaal leuke activiteiten ondernemen. De vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel. Lees hier het complete programma. 

Programma Kerstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 25 december 2023 t/m 5 januari 2024

20231107 wintersneeuwbol vierkantHet einde van het jaar is in zicht. Tijdens de kerstvakantie ondernemen we allemaal leuke activiteiten, bekijk ze hier. Wij zien jou graag in de kerstvakantie! 

Goed om te weten: de vakantieopvang is voor de kinderen van BSO Mirakel, BSO Regenboog en BSO Klinker en vindt plaats bij Kindcentrum Het Mirakel.

Feestelijke groeten,
BSO Team Woudhoek


Programma herfstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 16 t/m 20 oktober 2023

202309 kunstHoi allemaal, komen jullie in de herfstvakantie naar de BSO? Leuk! We hebben een cool activiteitenprogramma voor jullie klaarstaan, helemaal in het thema kunst. Lees hier wat we allemaal gaan doen!

En goed om te weten, de herfstvakantie vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel voor de kinderen van BSO Mirakel, Regenboog en
Klinker.

Nationale Buitenspeeldag - 14 juni 2023

Op woensdag 14 juni organiseerden kindcentrum Het Mirakel, Regenboog en Klinker weer de Nationale Buitenspeeldag. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag worden kinderen gestimuleerd om buiten te spelen en sporten. Het team had er weer veel zin in want door corona kon het evenement helaas een aantal jaar niet doorgaan. De kinderen waren het overigens niet vergeten. De schoolpleinen van basisschool De Regenboog en Klinker stroomden vol met kinderen uit de wijk. Dit jaar was het thema circus. Er waren diverse activiteiten, zoals racen over de stormbaan, een coole glittertattoo zetten, een clownsmuts knutselen, langs bij clown Kim die diverse ballonfiguren maakte, blik gooien, sticks vangen, popcorn snacken & als klap op de vuurpijl stond ook circus Hannes & Co daar met diverse circus attributen. Het was een mooie zonnige dag en we kunnen terugkijken op ruim 300 kinderen die weer een geweldige middag hebben beleefd. 

20230629 nat buitenspeeldag 120230629 nat buitenspeeldag 2









 

 


Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 24 april t/m 5 mei 2023
202303 lenteHey allemaal, komen jullie ook deze vakantie weer doorbrengen met ons ? We hebben een leuk activiteitenprogramma voor jullie
klaarstaan! Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids


Programma herfstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 24 t/m 28 oktober 2022
202204 oranjeboven
Kom jij ook naar de BSO in de herfstvakantie? Er staat weer een cool programma voor jullie klaar! De herfstvakantie vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel voor de kinderen van BSO Mirakel, Regenboog en Klinker. Tot dan! Klik hier voor het complete programma.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids


Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 25 april t/m 06 mei 2022
Wij hebben een programma compleet in het thema lente, en een beetje Koningsdag, voor jullie samen gesteld en hebben er in super veel zin in!
Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Nieuwe natuur speeltuin - februari 2022

Hebben jullie het al gezien? Op het voorplein van kindcentrum Het Mirakel wordt voor de kinderen een nieuwe speeltuin ingericht en gebouwd door Menzo Speijer in samenwerking met StadsOase. En niet zomaar een speeltuin, maar een echte natuurspeeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. We gaan nog niet helemaal verklappen hoe het eruit komt te zien, maar we kunnen wel alvast vertellen dat de zandbak terugkomt van weggeweest. Wij kunnen niet wachten om in onze nieuwe natuurspeeltuin te spelen! 
20220208 natuurspeeltuin mirakel