Programma Meivakantie BSO Blink & StartKids - 29 april t/m 10 mei 2024
20240311 pizzaBenvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren schilderen als Michelangelo.
We smikkelen van pizza's en openen de jacht op de Mona Lisa. Bekijk hier het complete programma.

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij IKC Blink.

Mamma mia, we vieren feest in Italië! 
Groetjes van het BSO-team

Programma Voorjaarsvakantie BSO Blink & StartKids - 19 t/m 23 februari 2024
2024 regenboogWe duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een kleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade! Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade!

Klik hier om het programma te bekijken.

Kleurrijke groetjes van het BSO team

20231107 wintersneeuwbol vierkantProgramma Kerstvakantie BSO Blink & StartKids - 25 december 2023 t/m 5 januari 2024
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: we gaan op reis naar Wensen Wonderland! In dit waanzinnige wonderlijke wonderland is alles mogelijk. Je stoutste dromen en meest magische wensen komen uit en worden werkelijkheid. Onze slee reist van Wonderdam naar Wensveld en bezoekt ondertussen alle mooie plekjes die er te zien zijn. Welke wensen laat jij uitkomen? Het wordt een magische winter…

Bekijk hier ons complete programma.

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij IKC Blink.


Programma herfstvakantie I Kidslocaties I 24 t/m 28 oktober 2022
202201 chillenHallo allemaal,

In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers,  zombies.... We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachen en plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee!

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Groetjes,
Het team van de BSO.

Programma voorjaarsvakantie I Kidslocaties I 28 februari t/m 04 maart 2022
202201 chillenWe gaan express ontstressen in de Ontstress Express!
Chill, relax en leun maar eens goed achterover; stap aan boord van de Ontstress Express en gooi alle drukte deze week eventjes overboord!
De trein vertrekt en maakt een ontspannende reis vol met activiteiten waar je vast en zeker nieuwe energie van krijgt! Opgeladen arriveer je op het eindstation, klaar om er weer tegenaan te gaan.

Kom helemaal bij tijdens het maken van een Mini ‘Zen’ tuin, plof neer voor een heerlijke Movie middag, ontstress met het maken van Stressballen. Leer hoe je kunt Boomknuffelen en Meester Tommy geeft een super leuke sportdag op donderdag. Klik hier voor het complete programma.

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Wij wensen jullie een week toe vol rustgevende activiteiten die je batterij weer helemaal opladen!
Zonnegroet van het BSO-team

Programma kerstvakantie I Kidslocaties I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 missie850 kerstvakantieLet op: Alles wat je vanaf nu leest, ziet of hoort is STRIKT GEHEIM. Welkom in de wereld van de spionage, waarin geheim agenten, geheimschrift en strikte geheimhouding een belangrijke rol spelen… Het werk van een meesterspion is spectaculair, maar ook gevaarlijk, moeilijk, geheimzinnig en spannend. Sluip mee op avontuur enneem deel aan deze zeer geheime missie, die bekend staat als Missie 850… Steek je notitieboekje in je zak en houd je vergrootglas paraat, want er gebeuren vreemde dingen op de BSO... Hè?! Wat ligt daar nu? Het lijken wel een soort puzzelstukjes. En als we ze aan elkaar leggen vormen ze een raar symbool?! Lukt het jullie dit mysterie elkedag te ontrafelen? Verzamel alle verborgen aanwijzingen, kraak de code en volbreng Missie 850!

Het wordt dus een actieve vakantie! Bekijk hier het programma van Blink/HoeksteenKids en hier het programma van De Volkstuin. U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Veel plezier,
Groetjes van het BSO-team

Programma herfstvakantie I Kidslocaties I 18 t/m 22 oktober 2021
20210920 wraps kleurenHallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekker kleurenparade!
Het wordt een kleurrijk programma: Blink/HoeksteenKids en De Volkstuin (volgt nog), zijn jullie er klaar voor? U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar het gaat plaatsvinden zijn: - Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam) - HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen) - De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Kleurrijke groetjes,
De Kidslocaties

Programma meivakantie I Kidslocaties | 26 april t/m 07 mei 2021
202104 sportenspelDeze vakantie nemen wij jullie mee in de wereld van sport en spel. Naast dat het sporten heel gezond, wordt het door de spellen ook nog eens extra leuk. Het wordt dus een sportief programma: Blink/HoeksteenKids en De Volkstuin, zijn jullie er klaar voor? U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar het gaat plaatsvinden zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) Heeft een eigen activiteitenprogramma

Met vrolijke en sportieve groetjes,
De Kidslocaties

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO 
Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Programma voorjaarsvakantie Kidslocaties van 22 t/m 26 februari 2021
Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang. 

Wel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over.
Het thema van deze vakantie: test je zintuigen! Bekijk onze activiteitenprogramma's (Blink/PaletKids en De Volkstuin) en doe gezellig met ons mee!  U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitale omgeving.

De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
PaletKids (Kraanvogellaan 99-101, Vlaardingen)
De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) heeft een eigen activiteitenprogramma.

Kerstvakantieprogramma Kidslocaties van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021
Het thema van deze vakantie: glitters, kerstballen, sneeuwpoppen en gezelligheid! Bekijk onze activiteitenprogramma's (Blink/PaletKids en De Volkstuin) en doe gezellig met ons mee!  U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitale omgeving.

De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
PaletKids (Kraanvogellaan 99-101, Vlaardingen)
De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) Heeft een eigen activiteitenprogramma.

Vriendelijke groeten,
De Kidslocaties