Op zoek naar opvang van hoge kwaliteit met veel oog voor uw kind, maar dan wel in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis? Wij hebben de oplossing: de KomKids Nanny. Hiermee kunt u rekenen op flexibele, persoonlijke opvang aan huis, terwijl u kunt vertrouwen op onze KomKids kwaliteit. Een ideale oplossing die extra rust brengt in uw drukke gezinsleven.

Flexibel en betrouwbaar
U bepaalt in samenspraak met uw eigen nanny wanneer zij precies aanwezig is en hoe flexibel u deze tijd indeelt. De ene dag wellicht wat vroeger, de andere juist wat later. En behalve dat uw nanny altijd klaarstaat voor uw kind, kan zij u ook een handje helpen in het huishouden. Ook als uw nanny onverhoopt een keertje ziek is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een vervangende nanny of u kunt terecht op één van onze kinderdagverblijven in Schiedam of Rotterdam.

Deskundig en liefdevol
De ontwikkeling en het plezier van uw kind staan bij onze nannies altijd voorop. De nanny is een pedagogisch medewerker van KomKids die kiest voor kleinschalige, persoonlijke opvang. Dat betekent dat de nanny een beroepsgerichte opleiding heeft gevolgd en werkt volgens de pedagogische visie van KomKids.

Extra gemak
U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een betrouwbare kandidaat. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zoeken de KomKids-nanny die bij uw gezin past.

Wilt u meer informatie? Onze Service & Advies-medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Belt u ons gerust: 010 - 4493200.