Ouder-Kindgroep; de Mirakeltjeskomkids-nieuws-foto-
Warmoezenierpad 3
3123 EW Schiedam
T: 010 – 4493114
E-mail: mirakel@komkids.nl
Twitter:  www.twitter.com/KomKids_Mirakel

Locatiemanager: Danielle van Oosten & Manuela van Beijeren
DaniellevOosten kader komkids2018 ManuelavBeijerenDe Mirakeltjes, een ouder-kind groep voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar en hun ouders.

Vindt u het goed voor uw kind om met andere kinderen samen te spelen en vindt u het prettig om met andere ouders in contact te komen? Wilt u daarnaast meer te weten komen over de ontwikkeling van uw zoon of dochter? Schrijf u dan in voor De Mirakeltjes.

Iedere woensdag- of vrijdagochtend begeleidt onze pedagogisch medewerker kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar en hun ouders bij uiteenlopende samenspelactiviteiten. U ontdekt hoe u de ontwikkeling van uw kind door middel van spel nog meer kunt stimuleren. Daarnaast krijgt u de kans om ervaringen uit te wisselen met andere ouders, terwijl uw kind nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maakt. 

Samenwerking
We werken nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Bibliotheek Schiedam en Spelotheek Ikkie. Hierdoor is het altijd mogelijk om al die vragen die u hebt over de ontwikkeling van uw kind, bijvoorbeeld over voeding, slapen, spelen of taalontwikkeling, aan een professional te stellen.

Meedoen?
Schrijf u dan in voor de woensdagochtend van 8:45 uur tot 11:45 uur of vrijdagochtend van 8:45 uur tot 11:45 uur.
Dit kunt u doen door een mail te sturen naar service@komkids.nl of contact op te nemen met onze service en advies-medewerkers via 010 - 4493200. De kosten bedragen € 22,- per maand (tarief 2018).