Meivakantie op BSO Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus- 29 april t/m 10 mei 2024
3e5cd007 8c37 40b4 919a 57a423fb5658
Wij gaan op stadsafari; een spannend avontuur in onze eigen omgeving. We ontdekken de stoep, verwonderen ons bij de sloot, turen in de lucht, nemen een kijkje onder de grond, g, leren meer over het weiland, sluipen tussen de gebouwen, ontdekken in het bloembed en nemen een kijkje bij het struikgewas. Word jij ook een echte stadsavonturier? 

Klik hier voor het complete programma.

Groetjes van het BSO-team.








Voorjaarsvakantie op BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus - 19 februari t/m 01 maart 2024202401 afbeelding superhelden

Hey hallo superhelden,

Superhelden opgelet! We gaan deze voorjaarsvakantie van ‘zero’ naar ‘fantastic superhero’! Doe je cape om en activeer je superkrachten, want JIJ kunt je deze vakantie aansluiten bij De Superheldenclub! Gebruik je laserogen voor extra zicht, of maak jezelf onzichtbaar zodat je deze wereld kunt verlossen van alle boeven en bandieten.

Klik hier voor het complete programma.

Supersonische supergroetjes van het BSO-team.




Kerstmarkt - december 2023
De VKV's en BSO's van Kekt, Kaleidoscoop Campus en Klein IKC Peperklip hebben op 15 december een kerstmarkt georganiseerd. Al weken van tevoren zijn de PP'ers samen met de kinderen gestart met het maken van knutselwerkjes, grotendeels gemaakt van kosteloos materiaal. Ouders, familieleden en collega's waren uitgenodigd om te komen shoppen. De kerstknutsels werden enthousiast ontvangen en er werd flink gekocht. In totaal is er € 288,- opgehaald! Van dit geld worden leuke uitstapjes georganiseerd in 2024.De kinderen van BSO Peperklip hebben ook een aantal kunstwerkjes bij een aantal oudere mensen op de Marconiweg langs gebracht. Bij elke deur werd gezongen. De bewoners waren zeer verrast en vonden het geweldig dat de kinderen een cadeautje kwamen brengen. 

202312 kekt
















20231107 wintersneeuwbol vierkantDe kerstvakantie op BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus  25 december 2023 t/m 5 januari 2024

Tijdens dit Fout & Nieuw programma maken we kennis met Harrie, hij is soms een tikkeltje in de warrie. Hij doet écht zijn best om alles te onthouden en goed te regelen. Maar zo nu en dan loopt het gewoon mis!

De kerstvakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Kekt.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team


Programma herfstvakantie I BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I Slot Spooksteyn

202309 slotspooksteynHallo allemaal,

Tijdens dit griezelig gezellige programma beleven wij een griezelig avontuur genaamd: Slot Spooksteyn. Door toffe activiteiten uit te voeren zoals het maken van hangende vleermuizen, mummie voetbal en het proeven van een heerlijke pompoensoep. Wat dacht je van een broodje afgehakte vinger en het maken van eetbare botten. Dat is pas spannend, doe je gezellig mee! Je mag verkleed komen als een echte mummie, een heks of een griezelig monster.

Meer informatie over het aanmelden, lees je hier.

Groetjes,
BSO Kekt

Programma meivakantie I BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I 24 april t/m 5 mei 2023 I Terug naar de oertijd

202303 oertijd
Wij gaan met z'n alle terug in de tijd. We gaan terug naar de dinosauriërs en gaan leven als de mensen in de oertijd!
Bekijk hier het complete programma.

Groetjes,
Het team van de BSO!


Programma voorjaarsvakantie I BSO Kekt. BSO Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I 27 februari t/m 03 maart 2023 I Spaghetti & Confetti

2023 italieCiao ragazzi,
Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. Klik hier voor het complete programma.
We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren hoe wij een echte pizza kunnen bakken. We smikkelen van de pizza's, gaan met elkaar kijken naar vulkaanuitbarstingen en maken Italiaanse ijshoorntjes met fruit. Mamma mia, we vieren feest in Italië!

Groetjes van het BSO-team

Programma kerstvakantie  I BSO Kekt, BSO Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus | 26 december 2022 t/m 6 januari 
Wij duiken de wereld in van sneeuw, sneeuwpoppen en warme kleren met het thema Winter Wonderland. We maken onze eigen sterrensandwiches, sneeuwpoppen van rijstwafels en heerlijke smoothies! Heb je wel is erwtensoep gegeten? Kom het allemaal proeven en beleven. Bekijk hier ons complete programma.

Lieve groetjes BSO-team

Programma herfst
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 24 oktober t/m 4 november 2022

202201_wildewesten.png
In de herfstvakantie duiken we de wereld in van insecten, kriebelbeestjes en andere sluipers. We onderzoeken ze, maken ze na en gaan er van smullen. Nee, niet van echte insecten! Maar van zelfgemaakte insecten! Welk diertje hoor je tijdens de Insectengeluiden bingo of speel Levend muizenval! Tijdens onze uitstapjes gaan wij proefjes doen in de Ontdekhoek en klimmen en klauteren in het klauterbos. Check hier het programma.

Goed om te weten: de scholen in Schiedam-Oost hebben in verschillende weken herfstvakantie. Maandag 24 t/m 28 oktober is de door de overheid geadviseerde vakantieweek.

Kriebelende groetjes van het BSO team!

Op pad in de voorjaarsvakantie - BSO - februari 2022
Wij zijn met de tram naar het springpark in de Margriethal geweest. We hebben onderweg veel gezien en in de hal was van alles te doen, ook als je even niet wilde springen!
20220303 bso voorjaarsvakantie springpark


























Programma voorjaars
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 28 februari t/m 4 maart 2022

202201_wildewesten.pngHet 'Wilde' Westen werd vroeger en ook tegenwoordig nog, vaak gezien als een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. In veel Amerikaanse films en strips zagen we deze figuren terug en nog steeds blijft het tot de verbeelding spreken. Droom je er ook wel eens van om een cowboy te zijn? Of zou je net zo'n stoere look willen hebben als een echte indiaan? Deze week dompelen we ons een beetje onder in de sfeer van het Wilde Westen. Check hier het programma. Geniet ervan!

Wihaaaaaa! Veel plezier allemaal!
Groetjes,
Het team van de BSO

Programma kerst
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 kerstvakantie azie
We wanen ons helemaal in Japan en India tijdens het eten van sushi het maken van pandancake, tijdens het sumoworstelen of bij het maken van Geisha blikjes. Ehm, wat voor blikjes? Nou dat kom je vanzelf te zien op de BSO, kom daarom ook! En heb je een kimono (een Japanse jurk), neem die dan natuurlijk mee om een dagje aan te doen! 

Bekijk hier ons complete programma.

Groetjes van het team van de BSO

Ondertussen bij de BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus & KlipKids - oktober 2021

202110 Kekt bso uitje
Tijdens de herfstvakantie was het thema: Hip Holland Hip. Alle activiteiten hadden deze 2 weken een Hollands thema. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezoekje gebracht aan het Maritiem museum. Het was een geslaagde dag!










Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 18 t/m 29 oktober 2021 I Hip Holland Hip!

202109 herfstvakantie
Hallo allemaal,

Wij wonen in een heel klein land met heel veel mensen bij elkaar. Dichtbevolkt heet dat! En we zijn een heel typisch volk met allemaaleigen gebruiken. Nu heeft ieder volk dat natuurlijk wel maar weet je eigenlijk wel dat iets dat voor jou heel gewoon is, voor mensen uitandere landen heel vreemd is?! Een patatje mayo bijvoorbeeld! Vraag maar eens aan een toerist of zij dit ook kennen in hun eigenland en ze staren je vast verbaasd aan! Allemaal leuke gekke, hippe, Hollandse weetjes kom je tegen deze week. We gaan speuren,sporten, knutselen, quizen en nog veel meer. Hip Holland Hip is het thema! Bekijk hier ons programma.

Groetjes van het BSO team

Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 26 april t/m 07 mei 2021

20210316 sambabalHallo allemaal,

Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de planning. We maken maskers, sambaballen, en maken zelfs onze eigen praalwagen. Ook hebben we leuke spellen, we gooien de heupen los bij het sambaballen werpen én tijdens het dansen. Want bij Caribisch carnaval hoort het vrolijke dansen, de optochten, het verkleden en gewoon lekker genieten!

Kom ook en geniet met ons mee! Klik hier voor het programma.

Feestelijke groetjes BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus en KlipKids

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Voorjaarsvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 22 t/m 26 februari 2021
2021 regenboogrollercoaster
Hallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade!

Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade! Klik hier voor het complete programma.

Kleurrijke groetjes van het BSO team

Kerstvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus  | 21 december - 1 januari
Ho-Ho-Ho allemaal! Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel! Deze en nog veel meer piekjne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren? Inschrijven kan tot 20 november. Groetjes van het BSO team

Klikt u hier voor het activiteitenprogramma.